Dostawa sprzętu gastronomicznego oraz wyposażenia dla stołówek wojskowych i restauracji

» Opis zapytania

Przedmiotem zamówienia jest dostawa sprzętu gastronomicznego oraz wyposażenia dla stołówek wojskowych i restauracji

DLA ZAD. 1: „Dostawa wyposażenia stołówek wojskowych i restauracji”
- drobnego sprzętu kuchennego typu sztućce, talerze, pojemniki oraz wyposażenia kuchennego m.in. chłodziarek, wózków, czajników.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach nr 3 i 3.1 do SIWZ.

DLA ZAD. 2: Dostawa pieców konwekcyjno-parowych, ciągów wydawczych oraz urządzeń gastronomicznych”
- pieców konwekcyjnych, ciągów wydawczych, ekspresu do kawy, stanowiska do szatkowania oraz szorowarki.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załącznikach: nr 4 oraz od 4.1 do 4.6 do SIWZ

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

11.08.2020 | 09:00


» Lokalizacja

00-908 Warszawa


» Kategoria asortymentowa

  • AGD Małe
  • Akcesoria kuchenne
  • Meble
  • Pozostałe elementy wyposażenia pomieszczeń

» Dane nabywcy

Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego
Gen. Witolda Urbanowicza 2
00-908 Warszawa
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się