Zorganizowanie i przeprowadzenie kursów zawodowych dla branży gastronomicznej w ramach Projektu pn.: „Rynek pracy otwarty na młodych techników”

» Opis zapytania

1.Przedmiotem zamówienia jest zorganizowanie i przeprowadzenie kursów zawodowych dla branży gastronomicznej w ramach Projektu pn.: „Rynek pracy otwarty na młodych techników”, szczegółowo opisanych w załączniku nr 1 do SIWZ.
2. Kursy - kelnerski, barmański, baristyczny, cukierniczy, wdrażania systemu HACCP, obsługi kasy fiskalnej
3.Szkolenia będą realizowane w roku szkolnym 2019/2020 oraz 2020/2021.
4. Zajęcia będą prowadzone dla grup 10 osobowych.
5. Zajęcia będą trwały 2 - 3 dni/ (min.20 h kursu).
6. Zajęcia (jeśli dwudniowe) będą odbywały się w weekendy lub w dni wolne od zajęć lekcyjnych ,(jeśli trzydniowe) będą zaczynały się od piątku( po zakończeniu zajęć lekcyjnych) oraz w weekendy/ lub w dni wolne od zajęć lekcyjnych na terenie ZSWiO Nr 7 w Łomży.
7. Harmonogram realizacji zajęć zostanie ustalony indywidualnie z wybranym Wykonawcą.
8. Cele realizacji kursów: uczniowie nabędą kompetencje, podwyższą wiadomości i umiejętności praktyczne z danego zakresu.
9. Kursy prowadzone będą przez certyfikowanych ekspertów.
10. Wykonawca w ramach zamówienia przygotuje materiały dydaktyczne do wykorzystania podczas zajęć.
11. Wykonawca na zakończenie kursu wystawi uczestnikom certyfikat ukończenia kursu.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

21.01.2020 | 09:30


» Lokalizacja

ul. Stacha Konwy 11
Łomża 18-400
Województwo: podlaskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Szkolenia

» Dane nabywcy

Zespół Szkół Weterynaryjnych i Ogólnokształcących Nr 7
ul. Stacha Konwy 11
Łomża 18-400
Województwo: podlaskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się