Śruta rzepakowa
» Opis zapytania
Śruta rzepakowa
Wielkość zamówienia: 100 ton, loco magazyn Zamawiającego
Oferty częściowe: 2 x 50 ton
Śruta rzepakowa winna spełniać n/w parametry.
Parametry fizyko-chemiczne:
• wilgotność maksimum 12,0%
• zawartość białka surowego minimum 34,0%
• zawartość tłuszczu surowego minimum 1,0%
• zawartość włókna surowego maksimum 13,0%
Parametry jakościowe:
• badanie obecności Salmonelli nieobecna w 25 g
Powyższe normy powinny być potwierdzone certyfikatem jakości wystawionym
przez laboratorium posiadające akredytację.
Zamawiający wymaga, aby komponenty białkowe, jakim jest śruta sojowa, charakteryzowały się niskim poziomem skażenia beztlenowymi laseczkami przetrwalnikującymi. Wynik badania potwierdzający obecność beztlenowych laseczek przetrwalnikujących w 0,0001 g, które zostanie zlecone przez Zamawiającego będzie skutkował zwrotem zakupionej partii towaru na koszt Sprzedającego.
Oświadczamy, że jesteśmy podatnikiem podatku rolnego, a zakupiony towar przeznaczony jest do produkcji pasz na potrzeby własne .
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
14.02.2020 | 10:00
» Lokalizacja
ul. Mielżyńskich 14
Pawłowice 64-122
Województwo: wielkopolskie
Polska
» Kategoria asortymentowa
- Produkty spożywcze dla zwierząt
» Dane nabywcy
Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy 31-047 Kraków, ul. Sarego 2 Zakład Doświadczalny Pawłowice
ul. Mielżyńskich 14
Pawłowice 64-122
Województwo: wielkopolskie
Polska
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Produkty spożywcze z ostatnich 10 dni.