Prowadzenie zajęć praktycznych w ramach projektu Projektowanie żywności- studia dualne II stopnia
» Opis zapytania
Postępowanie prowadzone jest w procedurze odwróconej, o której mowa w art. 24 aa. ust. 1 ustawy PZP. Zamawiający najpierw dokona oceny ofert, a następnie zbada, czy wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu.
OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
CPV: 80000000-4
Przedmiotem zamówienia jest usługa prowadzenia zajęć praktycznych w ramach projektu „Projektowanie żywności- studia dualne II stopnia” współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego oraz przygotowania materiałów dydaktycznych do prowadzenia zajęć. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SIWZ.
Zamawiający nie dopuszcza złożenia ofert równoważnych.
OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA
Dopuszcza się złożenie ofert częściowych TAK
ZADANIE 1
Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Praktyczne aspekty analizy żywności w zakresie surowców pochodzenia roślinnego - przetwórstwo owocowo-warzywne w wymiarze 15 godzin ćwiczeń.
Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 15 godzin.
ZADANIE 2
Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Praktyczne aspekty analizy żywności w zakresie surowców pochodzenia roślinnego - przetwórstwo mleka i jaj w wymiarze 15 godzin ćwiczeń.
Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 15 godzin.
ZADANIE 3
Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Logistyka żywności w wymiarze 20 godzin wykładów i 45 ćwiczeń.
Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 65 godzin.
ZADANIE 4
Przeprowadzenie zajęć praktycznych z przedmiotu Kluczowe wskaźniki efektywności w wymiarze 42 godzin ćwiczeń.
Łączne godzinowe zaangażowanie Wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 42 godziny.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
07.01.2020 | 10:00
» Lokalizacja
ul. Nowoursynowska 166
Warszawa 02-787
Województwo: mazowieckie
Polska
» Kategoria asortymentowa
- Szkolenia
» Dane nabywcy
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166
Warszawa 02-787
Województwo: mazowieckie
Polska
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Edukacja i szkolenia z ostatnich 10 dni.