Organizacja kursów zawodowych

» Opis zapytania

Przedmiotem zamówienia jest organizacja i przeprowadzenie kursów zawodowych w zakresie gastronomii.
Zadanie 1 – Kurs Barmana IV - 14 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 2 – Kurs „Kuchnia bankietowa” - 16 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 3 – Kurs „Modelowanie figurek marcepanowych” - 14 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 4 – Kurs „Przygotowanie przyjęć okolicznościowych z kalkulacją menu” - 16 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 5 – Kurs „Ryby i owoce morza” nauczyciele - 14 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 6 – Kurs „Ryby i owoce morza” - 14 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 7 – Kurs „Sporządzanie deserów talerzowych w kuchni polskiej” - 14 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 8 – Kurs "Standardy kuchni polskiej" - 14 godzin x 45 minut/1grupa 10 osobowa.
Zadanie 9 – Kurs „Torty okolicznościowe ” - 14 godzin x 45 min/jedna grupa (10 osób).
Zadanie 10 – Kurs „Wołowina w kuchni polskiej” - 16 godzin x 45 min/1 grupa.
zadanie 11 – Kurs „Organizacja przyjęć okolicznościowych” - 14 godzin x 45 min/jedna grupa (10 osób).
zadanie 12 – Kurs „ Carving w gastronomii” - 12 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 13 – Kurs „Nowe technologie w gastronomi” - 16 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 14 – Kurs „Savoir - vivre w gastronomii z elementami protokołu dyplomatycznego” - 6 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 15 - Kurs wiedzy o winie - 14 godzin x 45 min/1 grupa.
Zadanie 16 - Kurs „Up selling i cross w obsłudze konsumenta” - 6 godzin x 45 min/1 grupa.
Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia określają załączniki nr 1.1-1.16 do SIWZ – opis przedmiotu zamówienia.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

30.12.2019 | 14:30


» Lokalizacja

Knyszyńska 12
Białystok 15-702
Województwo: podlaskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Szkolenia

» Dane nabywcy

Zespół Szkół Gastronomicznych w Białymstoku
Knyszyńska 12
Białystok 15-702
Województwo: podlaskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się