Przeprowadzenie testów produktów w ramach projektu EIT FOOD OLEOGEL z użytkownikami kremów czekoladowych do smarowania pieczywa

» Opis zapytania

Zamówienie obejmuje:
1. Rekrutację uczestników badania, koordynację i wynagrodzenia dla respondentów
2. Zapewnienie sali CLT w Warszawie oraz w innym mieście (do zaproponowania przez dostawcę)
3. Przygotowanie skryptu do badania na podstawie dostarczonej przez UW ankiety
4. Przeprowadzenie badania (w tym zapewnienie akcesoriów, wody, itp.)
5. Zakodowanie pytań otwartych
6. Dostarczenie wyników badania w formie bazy danych SPSS (plik .sav)

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

09.10.2019 | 10:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Usługi badawcze rynku i rozwojowe

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się