Dostawa sprzętu gastronomicznego w ramach projektu „Wszechstronny absolwent 2” współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

» Opis zapytania

Sprzęt do pracowni gastronomicznej:
Kuchnia gazowa - 5-palnikowa z konwekcyjnym piekarnikiem i z grillem – 10 szt.
Kuchnia elektryczna 4 palnikowa z piekarnikiem elektrycznym – 5 szt.
Mikser planetarny stołowy z kompletem przystawek – 3 szt.
Urządzenie do sous-vide zanurzeniowe – 4 szt.
Piec konwekcyjny z nawilżaczem z podstawą pod piec – 5 szt.
Kuchenka indukcyjna – 3 szt.
Gofrownice – 5 szt.
Naświetlacze do jaj – 5 szt.
Blender – 5 szt.
Naleśnikarki pojedyncze – 4 szt.
Ekspres do kawy 2 grupowy – 2 szt.

SPECYFIKACJA SZCZEGÓŁOWA
opis przedmiotu zamówienia
Nazwa sprzętu Opis
Kuchnia gazowa - 5-palnikowa z konwekcyjnym piekarnikiem i z grillem
– Na gaz ziemny GZ 50
– W zestawie dysze na gaz z butli propan-butan
– 5 palników o maksymalnej mocy łącznie do 15kW
– Zapalnik elektryczny, zawór termopary
– 3-częściowy żeliwny ruszt
– Regulowana wysokość nóżek

– PIEKARNIK KONWEKCYJNY GN 1/1
– Elektryczny 2,7 kW, 2 wentylatory bez rewersu
– Termostat od 100°C do 275°C, timer
– Dodatkowy górny element grzewczy do 2,5 kW umożliwiający grillowanie
– Oświetlona komora ze stali nierdzewnej
– W zestawie 2 ruszty GN 1/1

Instrukcja obsługi w języku polskim
Montaż wraz z przeszkoleniem z zakresu obsługi sprzętu
Gwarancja 24 miesiące
Kuchnia elektryczna 4 palnikowa z piekarnikiem elektrycznym Klasa energetyczna A
Napięcie zasilania 400V
Moc przełączeniowa 8,7 kW
PŁYTA GRZEWCZA : elektryczna
Kolor płyty grzewczej: czarny
Pola grzewcze: 2 pola ceramiczne, 2 pola poszerzone ceramiczne
Rodzaj piekarnika : elektryczny
Kolor frontu piekarnika Srebrny/ czarny
Pojemność do:
65 litrów
Liczba funkcji do:
8
Grill (opiekacz):
tak
Termoobieg :
tak
Typ prowadnic:
wytłaczane
Wnętrze : emalia
Program samooczyszczania:
nie jest wymagany
Wyposażenie piekarnika:
1 półka blaszana, 1 półka siatkowa,
instrukcja obsługi w języku polskim, karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące

Mikser planetarny stołowy z kompletem przystawek
Moc maksymalna do 1200W
Pojemność misy roboczej : 5-7 L
Pojemność kielicha 1,6 L
Regulacja obrotów mechaniczna -płynna

Kolor :Aluminium-srebrny
Funkcje:
Zagniatanie ciasta Tak
Mielenie mięsa Tak
Ubijanie piany Tak
Mieszanie Tak
Miksowanie Tak
Praca pulsacyjna Tak
Tarcie na wiórki Tak
Funkcje dodatkowe:
możliwość rozbudowy, funkcja delikatnego mieszania, system zabezpieczający przed przypadkowym uruchomieniem,
Thermo Resist
Wyposażenie:
Co najmniej: 3 sitka, 5 wkładek do szatkowania, hak metalowy do zagniatania ciasta, kielich do koktajli, końcówka do ubijania, maszynka do mielenia, mieszadło metalowe K, misa robocza z pokrywą,
szatkownica
instrukcja obsługi w języku polskim, karta gwarancyjna
Gwarancja 12 miesięcy

Urządzenie do sous-vide zanurzeniowe
Ivide cyrkulator zanurzeniowy Wodoodporna obudowa o współczynniku szczelności IPX7
– System bezpieczeństwa automatycznie wyłączający urządzenie po wyjęciu go z naczynia kuchennego z wodą
– Możliwość sterowania urządzenia za pomocą modułu Wi-Fi z wykorzystaniem aplikacji mobilnej dla urządzeń
z systemem operacyjnym iOS oraz Android
– Aplikacja wyposażona w co najmniej 600 przepisów umożliwiająca użytkownikowi obliczenie idealnego czasu i temperatury dla wybranej potrawy
– Temperatura regulowana w zakresie od 25°C do 90°C z dokładnością do 0,1°C
– Urządzenie przeznaczone do 20 litrów wody.
– Wydajność cyrkulacji: maks. 8 l/min
– Łatwy w obsłudze ekran zawierający informacje o temperaturze i czasie pracy
instrukcja obsługi w języku polskim
–przeszkolenie z zakresu obsługi sprzętu
Gwarancja 12 miesięcy
Piec konwekcyjny z nawilżaczem z podstawą pod piec – Bezpośrednie wytwarzanie pary
– Konwekcja (termoobieg) czyli wymuszony obieg gorącego powietrza, w celu zapewnienia równomiernej temperatury w całej komorze gotowania.
– Wydajne silniki wentylatorów o mocy 250 W każdy, z autorewersem i o dwóch prędkościach 1400/2800 obr./min
– Bezpośrednie wytwarzanie pary poprzez natrysk wody na grzałki. 10 stopniowa elektroniczna regulacja zaparowania
– Elektrycznie regulowany zawór odpowietrzający, dla zapewnienia optymalnego przepływu powietrza w komorze gotowania
– Mechaniczny Timer: 0-120 min
– Lampki kontrolne termostatu i funkcji zaparowania – Wentylator (lub wentylatory) o zmiennym kierunku obrotów
– Halogenowe oświetlenie komory
– Drzwi z podwójnym przeszkleniem, chłodzeniem grawitacyjnym i mechanizmem otwierania wewnętrznej szyby w celu łatwego umycia
– Łatwo demontowalne prowadnice na GN-y
– Uszczelka drzwi montowana w obudowie pieca, łatwa w demontażu w celu czyszczenia lub wymiany
– Obudowa oraz komora w całości wykonana z wysokogatunkowej stali nierdzewnej
– Odpływ w dnie komory pieca
– Przyłącze wody: 3”, max 30°C, 150-200 kPa (2 bar), wyłącznie uzdatniona, zmiękczona
- Elektryczny, sterowanie manualne
Wyposażenie pieca:
- mycie manualne - zestaw
- komplet pojemników do pieczenia, smażenia i gotowania
- podstawa z prowadnicami
- stacja zmiękczająca wodę
- termostat do 285 C°
- mechaniczny timer: 0-120 min
Moc/napięcie : 13,8 kw/400 V
Odległość między prowadnicami nie mniej niż: 67 mm
Ilość wentylatorów: 2
Pojemość komory: 5xGN 1
Wymiary zewnętrzne około 900x800x600 mm z tolerancją do 10 -15%
Instrukcja obsługi w języku polskim
Montaż i szkolenie z zakresu obsługi i wykorzystania sprzętu
Gwarancja 12 miesięcy

Kuchenka indukcyjna
- Wykonana ze stali nierdzewnej
- Płynna regulacja mocy- Odpowiednia do garnków o "fi"od 120 do 260 mm
- Wyłącznie do patelni i garnków indukcyjnych,
- Moc/napięcie: 3,5/ 230 ( W/V)
Instrukcja obsługi w języku polskim
Gwarancja 12 miesięcy

Gofrownice - Nieprzywieralna powłoka płytek
- Liczba i kształt gofrów: 2 prostokąty
- Kolor srebrny/ czarny
- Regulacja temperatury: Nie jest wymagana
- Obudowa: stal szlachetna
Instrukcja obsługi w języku polskim
Gwarancja 12 miesięcy

Naświetlacze do jaj – Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej,
– Kratka ze stali chromowej,
– Czas naświetlania (sterylizacji): 150 sekund,
– Automatyczne wyłączenie lamp przy otwartej szufladzie,
– Zabezpieczenie przed szkodliwym promieniowaniem lamp UV,
–4 lampy emitujące promieniowanie UV
– Jednorazowo dezynfekuje maksymalnie do 30 sztuk jaj
Instrukcja obsługi w języku polskim
Gwarancja 12 miesięcy

Blender - Wersja do profesjonalnego użytku w lodziarniach, restauracjach, kuchniach hotelowych do przygotowania m.in. do mieszanek lodowych, zup jarzynowych, przecierów, sosów, farszów, majonezu, przecieru pomidorowego, pesto, itp.
- Silnik wentylowany
- Obudowa z ergonomicznym uchwytem z wytrzymałego tworzywa
- Prędkość: 4 000 - 16 000 obr./min.
- Waga (tylko napęd): poniżej 2 kg
- Moc 500 W
- Napięcie 230 V
Instrukcja obsługi w języku polskim
Gwarancja 12 miesięcy

Naleśnikarki pojedyncze Przeznaczona do smażenia naleśników
- Płyta grzewcza śr. 400 mm wykonana z żeliwa z powłoką nieprzywierającą
- Równomierne rozprowadzenie ciepła na powierzchni płyty
- Szuflada do przechowywania przyborów
- Drewniana szpatuła w zestawie
- Obudowa ze stali nierdzewnej
-Termostat z płynną regulacją temperatury od +50°C do +250°C
- Z zabezpieczeniem przed przegrzaniem i termostatem EGO
- Moc; 3000W
- Napięcie : 230 V
Instrukcja obsługi w języku polskim
Gwarancja 12 miesięcy
Ekspres do kawy 2 grupowy Opis urządzenia:
- Profesjonalny ekspres ciśnieniowy wykonany z wysokogatunkowych materiałów
- Programowanie do 4 kaw na każdą z dwóch grup w systemie wolumetrycznym (objętościowym)
- 1 dysza do wrzątku sterowana przyciskiem
- 2 niezależne dysze do pary otwierane pokrętłami
- Dysze pary izolowane gumową nasadką zapobiegającą poparzeniu palców
- Podgrzewacz do filiżanek wykorzystujący temperaturę z bojlera
- Wbudowana pompa rotacyjna
- Automatyczne uzupełnianie wody w bojlerze
- Manometr ciśnienia bojlera i pompy
- Kolor obudowy: czarny
Parametry techniczne:
- wymiary: 740x555x(H)515 mm z tolerancją do 10%
- pojemność bojlera nie mniejsza niż : 10,5 l
- moc przy zasilaniu 230V: 3,7 kW
- maksymalna wysokość filiżanki: 82 mm
- maksymalna średnica tempera: 50-57
Instrukcja obsługi w języku polskim
Montaż i przeszkolenie z zakresu obsługi sprzętu
Gwarancja 12 miesięcy
Uwagi:
1. Dostawa do Zespołu Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich, ul. Osikowa 17, 87-100 Toruń
2. Wykonawca dostarczy sprzęt nowy, tzn. nieużywany przed dniem dostarczenia z wyłączeniem używania niezbędnego dla przeprowadzenia testu jego poprawnej pracy.
3. Dostarczony sprzęt będzie kompletny, sprawny, gotowy do pracy.


Złóż ofertę


» Termin składania ofert

30.09.2019 | 10:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • AGD Małe
  • AGD Duże

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

Bądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
 

Zapytania ofertowe z kategorii AGD z ostatnich 10 dni.