Dostawa mięsa i wędlin

» Opis zapytania

1
Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku)
35
kg
2
Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%)
20
kg
3
Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%)
10
kg
4
Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% )
150
kg
5
Boczek surowy bez żeberek
130
kg
6
Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego)
25
kg
7
Ćwiartka z kurczaka
600
kg
8
Filet z kurczaka surowy (vacum)
220
kg
9
Filet z indyka surowy (vacum)
60
kg
10
Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego)
40
kg
11
Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka )
40
kg
12
Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż)
200
kg
13
Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa)
80
kg
14
Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa)
80
kg
15
Golonka tylnia surowa z/k
50
kg
16
Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego)
30
kg
17
Indyk w galarecie
60
kg
18
Kurczak w galarecie
60
kg
19
Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego)
70
kg
20
Karczek wieprzowy b/k (vacum)
170
kg
21
Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy )
105
kg
22
Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa)
150
kg
23
Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
90
kg
24
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa)
150
kg
25
Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
100
kg
26
Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie min.80% mięsa)
90
kg
27
Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
100
kg
28
Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa)
50
kg
29
Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego)
130
kg
30
Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego)
20
kg
31
Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa)
100
kg
32
Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego)
90
kg
33
Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka)
160
kg
34
Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy)
130
kg
35
Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa)
500
szt
36
Kości karkowe
160
kg
37
Kości schabowe
200
kg
38
Kurczak cały świeży
220
kg
39
Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka)
50
kg
40
Łopatka wieprzowa b/k (vacum)
700
kg
41
Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem
50
kg
42
Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
50
kg
43
Mięso drobne indycze (vacum)
30
kg
44
Nogi wieprzowe
130
kg
45
Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie min. 80% mięsa wieprzowego)
60
kg
46
Ozory wieprzowe
120
kg
47
Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%)
100
kg
48
Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej)
130
kg
49
Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%)
80
kg
50
Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%)
80
kg
51
Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa)
45
kg
52
Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
45
kg
53
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
500
szt
54
Podgardle surowe bez skóry
50
kg
55
Podudzie z kurczaka surowe
220
kg
56
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
280
kg
57
Porcje rosołowe
885
kg
58
Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa)
120
kg
59
Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa)
70
kg
60
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)
50
kg
61
Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa)
80
kg
62
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
30
kg
63
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%)
60
kg
64
Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu)
100
kg
65
Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu)
70
kg
66
Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa)
350
kg
67
Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
100
kg
68
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
130
kg
69
Podgardle surowe bez skóry
60
kg
70
Podudzie z kurczaka surowe
90
kg
71
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
60
kg
72
Porcje rosołowe
70
kg
73
Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa)
40
kg
74
Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa)
50
kg
75
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)
280
kg
76
Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa)
80
kg
77
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
250
kg
78
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%)
110
kg
79
Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu)
90
kg
80
Wieprzowa II-mięso drobne klasy A
45
kg
81
Żołądki drobiowe (vacum)
120
kg

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

04.09.2019 | 09:00


» Lokalizacja

ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Produkty gospodarki leśnej
  • Produkty łowiectwa
  • Ryby i pozostałe produkty rybołóstwa
  • Sprzęt związany z leśnictwem, łowiectwem i rybołóstwem
  • Usługi wspomagajace rybołóstwo
  • Usługi związane z leśnictwem
  • Usługi związane z łowiectwem
  • Płody rolne
  • Rośliny
  • Sprzęt związany z rolnictwem, sadownictwem, ogrodnictwem i hodowlą zwierząt
  • Usługi związane z rolnictwem, sadownictwem, ogrodnictwem i hodowlą
  • Zwierzęta żywe

» Dane nabywcy

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się