Dostawy sukcesywne ryb oraz przetworów rybnych wraz z usługą transportu do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

» Opis zapytania

1. SOLA FILET - limanda żółtopłetwa ( bez skóry, mrożony, kl.I ,opakowanie max 5 kg netto)Należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 30
2. DORSZ FILET - Bałtycki (ze skórą - mrożony IQF,k.l, opakowanie max 5 kg netto-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 1700
3. SANDACZ FILET (mrożony ze skóra, IQF , kl I, opakowanie max 5 kg netto)Należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 600
4. MINTAJ FILET ( mrożony IQF, bez skóry, kl I, opakowanie max 5 kg )-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 200
5. FLĄDRA FILET ( mrożony IQF, kl I,opakowanie max 5 kg )- należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 900
6. MORSZCZUK FILET ( mrożony SHP, bez skóry kl I, opakowanie max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury) kg 1000
7. MIRUNA FILET (Mrożony, ze skórą, Klasy I) opakowanie max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 550
8. PANGA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, opakowanie 5 kg netto )-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 100
9. TILAPIA FILET ( mrożona IQF, bez skóry kl I, najlepsza jakość, opakowanie 10 kg -należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 1700
10. ŁOSOŚ FILET - Norweski ( mrożony se skorą, , pakowany na tacce -vacum,pojedyńcze płaty ,opakowanie max 10 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 150
11. HALIBUT FILET ( mrożony IQF, ze skórą, kl I,pakowany na tacce,pojedyńcze płaty-opakowanie max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 120
12 Filet z okonia-mrożony IQF,klasa I,opak max 10 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 150
13 FILET Z DORSZA BAŁTYCKIEGO (ze skórą - świeży,kl.I,dostarczany w okresie połowu,waga jednego fileta min 350 g,opakowanie max 10 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca bez glazury kg 400
14 FLĄDRA TUSZA ( świeża, kl I, opak max 5 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20
15 FILET Z ŁOSOSIA NORWESKIEGO ( ze skórą świeży, kl. I, 1 filet o wadze min 1 kg, trymowany bez osci ) opak max 10 kg kg 80
16 FILET Z PSTRĄGA (świeży, ze skórą,waga jednego fileta min 250 gr-opakowanie max 10 kg kg 1750
17 PSTRĄG ŚWIEŻY (świeży, ze skórą,waga w szt min 1 kg-opak max 5 kg-należy podać cenę netto w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20
18 ŁOSOŚ NORWESKI W CAŁOŚCI - świeży, waga 1 szt max 5-6 kg klasa I,należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20
19 PŁATY ŚLEDZIOWE (świeże, klasa I,)- opak max 5 kg,należy podać cenę netto w odniesieniu do wagi surowca netto po odcieku kg 20
20 ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno, płat, świeży, waga 1 szt min 1 kg kg 15
21 ŁOSOŚ NORWESKI ( wędzony na zimno , krojony w plastry , świeży, opakowanie max 200 gr kg 15
22 PŁAT Z MAKRELI ( wędzony na ciepło, świeży, kl I, opakowanie max 4 kg kg 70
23 MAKRELA WĘDZONA CAŁA ( wędzona na ciepło, świeży, kl I, opakowanie max 5 kg kg 220
24 ŚLEDŹ WĘDZONY PŁAT ( wędzony na zimno, świeży, kl I, waga jednego fileta min 150 gr,opakowanie max 4 kg kg 40
25 HALIBUT WĘDZONY (wędzony na ciepło, świeży, kI 1, opakowanie max 5 kg kg 5
26 WĘGORZ ( wędzony, kl. I, waga 1 szt min 1 kg-opakowanie max 4 kg kg 5
27 PSTRĄG WĘDZONY w całości (wędzony na zimno, klasa I ,waga jednej sztuki min 1 kg-opakowanie max 4 kg kg 10
28 TILAPIA WĘDZONA FILET (wędzona na zimno, klasa I ,waga jednefo fileta min 400 gr,opakowanie max 4 kg kg 15
29 SALSA KRAJANKA ŚLEDZIOWA (Krajanka śledziowa z dodatkiem papryki)-opakowanie max 3 kg kg 140
30 KRAJANKA ŚLEDZIOWA ŻYDOWSKA (Krajanka śledziowa z dodatkiem ziół)-opakowanie max 3 kg kg 100
31 SAŁATKA KRABOWA (Sałatka z paluszków surimi z dodatkiem majonezu)-opakowanie max 3 kg kg 10
32 ROLMOPSY KASZUBSKIE (marynowane w oleju z marynowaną cebulą)-opakowanie max 3 kg-należy podać necę netto w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 140
33 ROLMOPSY W OCCIE (marynowane w occie z cebulą i ogórkiem)-opakowanie max 3 kg-należy podać cenę netto surowca w w odniesieniu do wagi netto po odcieku kg 80
34 KORECZKI ŚLEDZIOWE Z PAPRYKĄ (marynowane w oleju z marynowaną cebulą i ogórkiem)-opakowanie max 3 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 200
35 FILETY ŚLEDZIOWE MARYNOWANE - w occie kl. I, -opakowanie max 4 kg-należy podać cenę jednostkową w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 170
36 FILETY ŚLEDZIOWE SOLONE - w zalewie solnej kl. I, opakowanie max 4 kg-należy podać cenę jednostkową surowca w odniesieniu do wagi surowca po odcieku kg 25

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

16.08.2019 | 09:00


» Lokalizacja

Żeromskiego 52
Władysławowo 84-120
Województwo: pomorskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Ryby i pozostałe produkty rybołóstwa

» Dane nabywcy

Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie
Żeromskiego 52
Władysławowo 84-120
Województwo: pomorskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się