Powrót

Dostawa warzyw, owoców i kiszonek do Zakładu Karnego w Zabrzu.

» Opis zapytania

ZADANIE Nr I:
L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY
Warzywa świeże, zdrowe, czyste-bez grudek ziemi, suche, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w opakowaniach jednorazowych (worki dziane raszlowe o wadze od 15 do 30kg) ZAMAWIANA ILOŚĆ
1. Burak ćwikłowy 7 000 kg
2. Marchew 12 600 kg
3. Seler 8 000 kg
4. Pietruszka 1 200 kg
5. Cebula biała 10 000 kg
6. Kapusta biała 6 800 kg
7. Kapusta czerwona 5 500 kg
8. Por 1 000 kg

ZADANIE Nr II:
L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY
Warzywa i owoce świeże, zdrowe, czyste, suche, bez śladów uszkodzeń mechanicznych ZAMAWIANA ILOŚĆ
1. Pieczarka 150 kg
2. Ogórki gruntowe 500 kg
3. Pomidory spod osłon 470 kg
4. Jabłka 1 850 kg
5. Grapefruit 530 kg

ZADANIE Nr III:
L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY
Beczki lub wiaderka z pokrywą 20 – 30kg.Na każdej beczce należy umieścić informację odnośnie daty produkcji – min. okres przydatności 3m-ce od daty produkcji. ZAMAWIANA ILOŚĆ
1. Kapusta kwaszona - produkt otrzymany z kapusty głowiastej białej, oczyszczonej z liści zewnętrznych, pokrojonej, zasolonej i poddanej naturalnemu procesowi fermentacji mlekowej. 5 500 kg
2. Ogórki kwaszone - dość luźno ułożone, całe, jędrne, chrupkie. 3 600 kg
ZADANIE Nr IV:
L.p. ASORTYMENT ZAMAWIANY
Bulwy ziemniaków czyste-bez grudek ziemi, suche, zdrowe, bez śladów uszkodzeń me-chanicznych. Dostawy w opakowaniach jednorazowych (worki dziane raszlowe o wadze od 15 do 30kg) ZAMAWIANA ILOŚĆ
1. Ziemniaki 130 000 kg

Art. żywnościowe będą dostarczane do magazynu żywnościowego zamawiającego, środkiem transportu, spełniającym wymogi określone w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, którym dysponuje wykonawca, bez dodatkowych opłat w dni robocze od poniedziałku do czwartku w ilościach wskazanych przez zamawiającego, raz w tygodniu w godz. 7.30 – 12.30.
Zamawiający będzie składał zamówienia faxem bądź e-mail, sukcesywnie, według potrzeb.
Wymagana jest jednakowa data przydatności do spożycia dla całej partii dostarczanego pro-duktu.
Wymagana jest jednakowa gramatura opakowania przy każdorazowej dostawie przez cały okres
trwania umowy.
Wykonawca zobowiązuje się dostarczać zamówiony towar w ciągu 36 godzin, od chwili złożenia zamówienia, a dostarczone art. żywnościowe powinny odpowiadać, co do jakości wymogom wynikającym z obowiązujących przepisów prawa.
Odbioru towaru – ustalenia ilości i organoleptycznej oceny jakości będzie dokonywał upoważniony pracownik: magazynier żywnościowy.

Podane w załącznikach szacunkowe potrzeby są zbliżone ilościami do planowanych potrzeb. Służyć one będą wyłącznie do porównania ofert oraz do wybrania oferty najkorzystniejszej, bowiem w przybliżeniu odpowiadają strukturze zapotrzebowania. Oznacza to, że wielkości te nie stanowią ostatecznego rozmiaru zamówienia, w wyniku czego nie mogą stanowić podstaw do zgłaszania roszczeń z tytułu niezrealizowanych dostaw albo podstawy do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający nie będzie ponosił ujemnych skutków finansowych spowodowanych zmniejszeniem ilości i wartości dostaw.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

04.06.2020 | 10:00


» Lokalizacja

ul. Janika 12
Zabrze 41-806
Województwo: śląskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Przetwory owocowe i warzywne

» Dane nabywcy

Zakład Karny
ul. Janika 12
Zabrze 41-806
Województwo: śląskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się