Powrót

Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Szkoły Podstawowej nr 6 im. Kornela Makuszyńskiego w Świebodzinie - pakiet VI - owoce świeże

» Opis zapytania

Nazwa: Pakiet VI - owoce świeże
Opis: formularz ofertowy w załączeniu - proszę uzupełnić
Ilość: 1 [usługa]

Wymagania dodatkowe:
offer_value (Wartość oferty)
Warunki płatności (przelew 30 dni, proszę potwierdzić)
Koszt dostawy (Po stronie dostawcy, proszę potwierdzić)

Opis i specyfikacja:

Gmina Świebodzin ul. Rynkowa 2 Szkoła Podstawowa nr 6 im. Kornela Makuszyńskiego os. Łużyckie 28 66-200 Świebodzin, tel.68 475 22 75,zaprasza do złożenia oferty cenowej na postępowanie o udzielenie zamówienia, którego przedmiotem jest: Sprzedaż i dostawa artykułów żywnościowych dla stołówki Szkoły Podstawowej nr 6 im. Kornela Makuszyńskiego
w Świebodzinie - pakiet VI - owoce świeże.

I. Opis przedmiotu zamówienia: artykuły żywnościowe z podziałem na pakiety:

Pakiet VI - owoce świeże
Dostawa owoców odbywać się będzie 2 razy w tygodniu po złożeniu zamówienia, w godzinach 9.00 - 11.00. Towar musi być dostarczony następnego dnia po złożonym zamówieniu.

Zamawiający dopuszcza składanie ofert na jeden lub więcej pakietów. Wykonawca może złożyć ofertę na każdy z pakietów, jednakże w obrębie danego pakietu może złożyć tylko 1 ofertę. Każdy z pakietów traktowany jest oddzielnie i podlegał będzie odrębnej ocenie.Wybrana zostanie oferta najkorzystniejsza w obrębie danego pakietu. Towar, o którym mowa powinien odpowiadać obowiązującym normom technicznym, smakowym i sanitarnym.
1. Dowóz artykułów żywnościowych odbywać się będzie transportem wykonawcy, na jego koszt i ryzyko do siedziby (magazynu) Zamawiającego.
2. Wskazane w załącznikach do formularza ofertowego ilości oraz asortyment poszczególnych artykułów są szacunkowe i mogą ulec zmianie w razie zaistnienia takiej potrzeby ze strony Zamawiającego. Wykonawcy, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w załącznikach do Formularza ofertowego.
3. Wartość zamówienia należy ustalić podając ceny jednostkowe na każdy asortyment wyszczególniony w zadaniu oraz cenę ryczałtową na całe zadanie. Cena podana w ofercie powinna zawierać wszystkie koszty związane z realizacją zamówienia łącznie z podatkiem od towarów i usług VAT. Podana cena jest obowiązująca w całym okresie trwania umowy. Cena powinna być podana cyfrowo i słownie zgodnie z załączonym formularzem ofertowym cena wykonania netto zł (słownie: ...... zł.) + podatek VAT ( ....%) zł. = cena brutto zł(słownie: ...... zł.).

II. Opis warunków udziału w postępowaniu.

W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy:
1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeśli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonywania zamówienia.
3. Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.
4. Akceptują warunki zawarte w niniejszej specyfikacji.
5. Na żądanie Zamawiającego Wykonawca zobowiązany jest przedłożyć certyfikat wdrożenia systemu bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego HACCP (dotyczy tylko tych oferentów, którzy składają ofertę na dostawę mięsa,drobiu i wyrobów wędliniarskich).

III. Sposób i termin składania ofert

1. Oferty wg załączonego wzoru należy składać w terminie do dnia 30.05.2019 do godz. 10.00 poprzez platformę zakupową OPEN NEXUS.
2. Oferty złożone po terminie nie będą brane pod uwagę.
3. Oferta musi być napisana w języku polskim i podpisana przez osobę upoważnioną do reprezentowania firmy na zewnątrz.
4. Zamawiający udzieli zamówienia Wykonawcy , którego oferta odpowiada wszystkim wymaganiom przestawionym w zapytaniu ofertowym i przedstawi najkorzystniejszą ofertę w oparciu o kryteria wyboru określone w zapytaniu ofertowym .
5. Zamawiający powiadomi wykonawców o wyniku postępowania.
6. Rozpatrzenie ofert nastąpi 30.05.2019 po godzinie 11.00.

IV.Termin wykonania zamówienia: Od dnia 03 września 2019 do 31 grudnia 2019

V. Kryteria oceny ofert: Wybór najkorzystniejszej oferty nastąpi na podstawie 100% ceny netto.

VI. Inne wymagania i warunki:

1. Po otrzymaniu zawiadomienia o wyborze oferty jako najkorzystniejszej, wybrany Wykonawca dostarczy niezwłocznie do siedziby Zamawiającego:
a. Kserokopię aktualnego odpisu z właściwego rejestru KRS albo kserokopię aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej.
2. Osoba uprawniona do kontaktów z Wykonawcami: Czapka Emilia tel. 68 475 09 91

Do niniejszego zamówienia stosuje się przepisy zgodnie z Zarządzenia Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 6 w Świebodzinie
nr 9/2019 z dnia 1 kwietnia 2019 r. w sprawie wprowadzenia „Regulaminu udzielania zamówień publicznych, których wartość nie przekracza wyrażonej w złotych równowartości kwoty 30.000 euro”.

W załączeniu:
- projekt umowy

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

30.05.2019 | 10:00


» Lokalizacja



» Kategoria asortymentowa

  • Płody rolne
  • Przetwory owocowe i warzywne

» Dane nabywcy

Gmina Świebodzin


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się