Usługi cateringowe i gastronomiczne na potrzeby Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu

» Opis zapytania

Zamawiający przedmiot zamówienia podzielił na 10 części.

Część I – catering na inaugurację roku akademickiego 2019/2020
Część II – catering na otwarcie CSM
Część III – catering na otwarcie Akademika
Część IV – catering na Święto Uczelni
Część V – catering na uroczystość czepkowania
Część VI – catering na uczelniany i kuratoryjny konkurs o W. Pileckim
Część VII – catering na Dni Otwarte
Część VIII – usługa gastronomiczna na wizytację PKA i KRASZPIP
Część IX – usługa gastronomiczna na konferencję Instytutu Nauk Humanistycznych
Część X – sukcesywna usługa gastronomiczna – wizytacje




Złóż ofertę


» Termin składania ofert

26.03.2019 | 09:00


» Lokalizacja

Kolbego 8
Oświęcim 32-600
Województwo: małopolskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Usługi cateringowe

» Dane nabywcy

Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Oświęcimiu
Kolbego 8
Oświęcim 32-600
Województwo: małopolskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się