Usługi cateringowe i gastronomiczne na potrzeby Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. rtm. Witolda Pileckiego w Oświęcimiu
» Opis zapytania
Zamawiający przedmiot zamówienia podzielił na 10 części.
Część I – catering na zajęcia realizowane w ramach projektu pn. „Oświęcimski Uniwersytet Młodego Odkrywcy”
Część II – catering na inaugurację roku akademickiego 2019/2020
Część III – catering na otwarcie CSM
Część IV – catering na otwarcie Akademika
Część V – catering na Święto Uczelni
Część VI – catering na uroczystość czepkowania
Część VII – catering na uczelniany i kuratoryjny konkurs o W. Pileckim
Część VIII – catering na Dni Otwarte
Część IX – usługa gastronomiczna na wizytację PKA i KRASZPIP
Część X – usługa gastronomiczna na konferencję Instytutu Nauk Humanistycznych
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
27.02.2019 | 09:00
» Lokalizacja
Kolbego 8
Oświęcim 32-600
Województwo: małopolskie
Polska
» Kategoria asortymentowa
- Usługi cateringowe
» Dane nabywcy
Państwowa Wyższa Szkoła Zawodowa w Oświęcimiu
Kolbego 8
Oświęcim 32-600
Województwo: małopolskie
Polska
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Gastronomia, catering, hotelarstwo z ostatnich 10 dni.