Powrót

Dostawa mięsa i wędlin

» Opis zapytania

1
Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku)
35
kg
2
Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%)
20
kg
3
Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%)
25
kg
4
Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% )
150
kg
5
Boczek surowy bez żeberek
180
kg
6
Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego)
25
kg
7
Ćwiartka z kurczaka
600
kg
8
Filet z kurczaka surowy (vacum)
240
kg
9
Filet z indyka surowy (vacum)
60
kg
10
Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego)
80
kg
11
Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka )
80
kg
12
Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż)
260
kg
13
Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa)
150
kg
14
Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa)
150
kg
15
Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego)
30
kg
16
Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego)
70
kg
17
Karczek wieprzowy b/k (vacum)
130
kg
18
Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy )
105
kg
19
Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa)
150
kg
20
Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
90
kg
21
Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa)
150
kg
22
Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
100
kg
23
Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
90
kg
24
Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa)
100
kg
25
Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa)
50
kg
26
Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego)
100
kg
27
Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego)
20
kg
28
Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa)
100
kg
29
Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego)
90
kg
30
Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka)
160
kg
31
Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy)
130
kg
32
Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa)
50
szt
33
Kości karkowe
160
kg
34
Kości schabowe
200
kg
35
Kurczak cały świeży
220
kg
36
Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka)
30
kg
37
Łopatka wieprzowa b/k (vacum)
630
kg
38
Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem
50
kg
39
Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
50
kg
40
Mięso drobne indycze (vacum)
30
kg
41
Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego)
60
kg
42
Ozory wieprzowe
120
kg
43
Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%)
100
kg
44
Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej)
130
kg
45
Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%)
80
kg
46
Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%)
80
kg
47
Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa)
45
kg
48
Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa)
45
kg
49
Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g)
300
szt
50
Podgardle surowe bez skóry
50
kg
51
Podudzie z kurczaka surowe
180
kg
52
Podudzie wędzone z kurczaka (vacum)
280
kg
53
Porcje rosołowe
750
kg
54
Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa)
170
kg
55
Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa)
70
kg
56
Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego))
50
kg
57
Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa)
80
kg
58
Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego)
30
kg
59
Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%)
60
kg
60
Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu)
100
kg
61
Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu)
100
kg
62
Schab wp surowy b/k (vacum)
300
kg
63
Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa)
100
kg
64
Serdelki wieprzowe
50
kg
65
Słonina surowa bez skóry
80
kg
66
Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa)
90
kg
67
Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa)
60
kg
68
Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa)
70
kg
69
Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa)
40
kg
70
Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa)
50
kg
71
Szynka wp surowa b/k (vacum)
230
kg
72
Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum)
80
kg
73
Udziec z kurczaka surowy
220
kg
74
Udziec wołowy b/k (vacum)
110
kg
75
Wątróbka drobiowa
90
kg
76
Wieprzowa II-mięso drobne klasy A
130
kg
77
Żołądki z indyka (vacum)
120
kg

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

27.02.2019 | 09:00


» Lokalizacja

ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Produkty gospodarki leśnej
  • Produkty łowiectwa
  • Ryby i pozostałe produkty rybołóstwa
  • Sprzęt związany z leśnictwem, łowiectwem i rybołóstwem
  • Usługi wspomagajace rybołóstwo
  • Usługi związane z leśnictwem
  • Usługi związane z łowiectwem
  • Płody rolne
  • Rośliny
  • Sprzęt związany z rolnictwem, sadownictwem, ogrodnictwem i hodowlą zwierząt
  • Usługi związane z rolnictwem, sadownictwem, ogrodnictwem i hodowlą
  • Zwierzęta żywe

» Dane nabywcy

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się