„Dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej”

» Opis zapytania

Przedmiotem zamówienia jest dostawa drobnego sprzętu kuchenno-stołowego oraz wyposażenia i urządzeń dla stołówek i restauracji Wojskowej Akademii Technicznej.

Zadanie nr 1: Dostawa drobnego sprzętu stołowo-kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki wojskowej:
- bulionówek, cedzaków, chochli, desek, dystrybutorów grzewczych, dzbanków, ekspozytorów, filiżanek, frytownicy, garnków różnego rodzaju, kieliszków, koszy, kubków, listew, łopatek, łyżeczek i łyżek różnego rodzaju, maszynki do mielenia mięsa, mieszadeł, mikserów ręcznych, misek, młynków, nadstawek, noży różnego rodzaju, obieraczek, otwieraczy, ostrzałek, patelni, pater, pędzli silikonowych płyt kloca masarskiego, podstaw pod garnki, pojemników różnego typu, pokryw, półmisków, rękawic, rózg stalowych, sit, skrobaczek, stojaków, szatkownicy, szczypców, szklanek, szufelek, tac różnego rodzaju, talerzy różnego rodzaju, tarek, tasaków, termometrów, tłuczków, ubijaków, wanien, wiader, widelców różnego rodzaju, worków do wyciskania, zestawów do przypraw, warników, termosów oraz automatycznej krajalnicy.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3 do SIWZ.

Zadanie nr 2: Dostawa wyposażenia kuchennego dla potrzeb nowotworzonej stołówki wojskowej:
- drabin aluminiowych, palet magazynowych, regałów z aluminium, polipropylenu i ze stali chromowanej, stolików barowych, szafek bhp, taboretów, wiader na kółkach, różnego rodzaju wózków.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3A do SIWZ.

Zadanie nr 3: Dostawa maszyn kuchennych dla potrzeb nowotworzonej stołówki wojskowej
- maszyny tunelowej do mycia naczyń, zmywarki oraz stanowiska roboczego do szatkowania warzyw.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3B do SIWZ.

Zadanie nr 4: Dostawa wyposażenia restauracji w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym
Krajalnicy żywności, taboretów gazowych, kostkarki do lodu, szafy chłodniczej, mieszarki do warzyw i farszu oraz basenu jezdnego.
Szczegóły techniczne i ilości opisano w załączniku Nr 3C do SIWZ.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

15.02.2019 | 09:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • AGD Małe
  • Akcesoria kuchenne
  • Meble
  • Pozostałe elementy wyposażenia pomieszczeń

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się