Powrót

Opracowanie efektów kształcenia, programu studiów oraz prowadzenie zajęć dydaktycznych w ramach projektu Projektowanie żywności- studia dualne II stopnia

» Opis zapytania

Postępowanie prowadzone jest w procedurze odwróconej, o której mowa w art. 24 aa. ust. 1 ustawy PZP. Zamawiający najpierw dokona oceny ofert, a następnie zbada, czy wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu.

OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

cpv: 80000000-4

Przedmiotem zamówienia jest usługa opracowania efektów kształcenia, programu studiów, prowadzenia zajęć dydaktycznych w ramach projektu Projektowanie żywności- studia dualne II stopnia oraz przygotowania materiałów dydaktycznych do prowadzenia zajęć, współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SIWZ.

Zamawiający nie dopuszcza złożenia ofert równoważnych.

OPIS CZĘŚCI ZAMÓWIENIA

Dopuszcza się złożenie ofert częściowych TAK

ZADANIE 1

Opracowanie szczegółowych efektów kształcenia dla specjalizacji przetwórstwo mleka i jaj będzie zrealizowane w trakcie 3 spotkań po 5 godzin (łącznie 15h) w terminie do 7 dni od daty podpisania umowy.

Opracowanie szczegółowego programu studiów na:

a) I semestr studiów dla przedmiotów w specjalizacji przetwórstwo mleka i jaj w tym w szczególności przedmiotów Nowoczesne technologie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego oraz Projektowanie żywności pochodzenia zwierzęcego. Na opracowanie szczegółowych programów studiów dla ww. przedmiotów przewidziano 20 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w okresie 7 dni od daty podpisania umowy.

b) II i III semestr studiów dla przedmiotów w specjalizacji przetwórstwo mleka i nabiału w tym w szczególności Projektowanie żywności pochodzenia zwierzęcego. Na opracowanie szczegółowych programu studiów dla ww. przedmiotu przewidziano 20 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w terminie 30 dni od daty podpisania umowy.

Prowadzenie zajęć dydaktycznych akademickich według opracowanego programu studiów w całkowitym wymiarze 125 godzin.

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 180 godzin.



ZADANIE 2

1Opracowanie i przeprowadzenie zajęć dydaktycznych akademickich z przedmiotu Nowoczesne technologie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego w zakresie przetwórstwa mleka i jaj w całkowitym wymiarze 5 godzin wykładów w terminach: od 22.02-30.06.2019.

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 5 godzin.

ZADANIE 3

Opracowanie szczegółowych efektów kształcenia dla kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo mleka i jaj będzie zrealizowane w trakcie 4 spotkania po 5 godzin (łącznie 20h) w terminie do 7 dni od daty podpisania umowy.

Opracowanie szczegółowego programu studiów na:

a) I semestr studiów dla przedmiotów kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo mleka i jaj w tym w szczególności przedmiotów: Praktyczne aspekty stosowania nowoczesnych technologii w przetwórstwie produktów zwierzęcego; Praktyczne aspekty projektowania żywności pochodzenia zwierzęcego; Staże w przedsiębiorstwie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego. Na opracowanie szczegółowych programu studiów dla ww. przedmiotów przewidziano 25 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w terminie do 7 dni od daty podpisania umowy.

b) Opracowanie szczegółowego programu studiów na II i III semestr studiów dla przedmiotów kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo mleka i jaj w tym w szczególności: Staże w przedsiębiorstwie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego; Praktyczne aspekty zarządzania jakością w przemyśle spożywczym; Praktyczne aspekty zarządzania produkcją w przemyśle spożywczym; Pracownia dyplomowa z praktykiem. Na opracowanie szczegółowych programów studiów dla ww. przedmiotu przewidziano 25 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w terminie do 30 dni od daty podpisania umowy.

Przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych według opracowanego programu studiów w całkowitym wymiarze 101 godzin będzie realizowane w terminach: od 01.02.2019 do 31.05.2020r.

Współprowadzenie prac dyplomowych 15 studentów w zakresie praktycznym w okresie od 01.03.2020r do 30.06.2020r. w wymiarze 5 godzin dla każdego studenta (łącznie 75h).

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 246 godzin.

ZADANIE 4

Opracowanie szczegółowych efektów kształcenia dla kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo mięsa, drobiu i ryb będzie zrealizowane w trakcie 4 spotkania po 5 godzin (łącznie 20h) w terminie do 7 dni od daty podpisania umowy.

Opracowanie szczegółowego programu studiów na:

a) I semestr studiów dla przedmiotów kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo mięsa, drobiu i ryb w tym w szczególności przedmiotów: Praktyczne aspekty stosowania nowoczesnych technologii w przetwórstwie produktów zwierzęcego; Praktyczne aspekty projektowania żywności pochodzenia zwierzęcego; Staże w przedsiębiorstwie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego. Na opracowanie szczegółowych programu studiów dla ww. przedmiotów przewidziano 25 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w terminie do 7 dni od daty podpisania umowy.

b) II i III semestr studiów dla przedmiotów kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo mięsa, drobiu i ryb w tym w szczególności: Staże w przedsiębiorstwie przetwórstwa produktów pochodzenia zwierzęcego; Praktyczne aspekty zarządzania jakością w przemyśle spożywczym; Praktyczne aspekty zarządzania produkcją w przemyśle spożywczym; Pracownia dyplomowa z praktykiem. Na opracowanie szczegółowych programów studiów dla ww. przedmiotu przewidziano 25 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w terminie do 30 dni od daty podpisania umowy.

Przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych według opracowanego programu studiów w całkowitym wymiarze 103 godzin będzie realizowane w terminach: od 01.02.2019r. do 31.05.2020r.

Współprowadzenie prac dyplomowych 15 studentów w zakresie praktycznym w okresie od 01.03.2020r do 30.06.2020r. w wymiarze 5 godzin dla każdego studenta (łącznie 75h).

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 248 godzin.

ZADANIE 5

Opracowanie szczegółowych efektów kształcenia dla kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwa warzyw i owoców będzie zrealizowane w trakcie 4 spotkania po 5 godzin (łącznie 20h) w do 7 dni od daty podpisania umowy.

Opracowanie szczegółowego programu studiów na:

a) I semestr studiów dla przedmiotów kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwa warzyw i owoców, w tym w szczególności przedmiotów: Praktyczne aspekty stosowania nowoczesnych technologii w przetwórstwie produktów roślinnego; Praktyczne aspekty projektowania żywności pochodzenia roślinnego; Staże w przedsiębiorstwie przetwórstwa produktów pochodzenia roślinnego. Na opracowanie szczegółowych programu studiów dla ww. przedmiotów przewidziano 25 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w terminie do 7 dni od daty podpisania umowy.

b) II i III semestr studiów dla przedmiotów kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwa warzyw i owoców, w tym w szczególności: Staże w przedsiębiorstwie przetwórstwa produktów pochodzenia roślinnego; Praktyczne aspekty zarządzania jakością w przemyśle spożywczym; Praktyczne aspekty zarządzania produkcją w przemyśle spożywczym; Pracownia dyplomowa z praktykiem. Na opracowanie szczegółowych programów studiów dla ww. przedmiotu przewidziano 25 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w terminie do 30 dni od daty podpisania umowy.

Przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych według opracowanego programu studiów w całkowitym wymiarze 103 godzin będzie realizowane w terminach: od 01.02.2019r. do 31.05.2020r.

Współprowadzenie prac dyplomowych 15 studentów w zakresie praktycznym w okresie od 01.03.2020r do 30.06.2020r. w wymiarze 5 godzin dla każdego studenta (łącznie 75h).

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 248 godzin.

ZADANIE 6

Opracowanie szczegółowych efektów kształcenia dla kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo zbożowe i piekarskie będzie zrealizowane w trakcie 4 spotkania po 5 godzin (łącznie 20h) w terminie do 7 dni od daty podpisania umowy.

Opracowanie szczegółowego programu studiów na:

a) I semestr studiów dla przedmiotów kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo zbożowe i piekarskie w tym w szczególności przedmiotów: Praktyczne aspekty stosowania nowoczesnych technologii w przetwórstwie produktów roślinnego; Praktyczne aspekty projektowania żywności pochodzenia roślinnego; Staże w przedsiębiorstwie przetwórstwa produktów pochodzenia roślinnego. Na opracowanie szczegółowych programu studiów dla ww. przedmiotów przewidziano 25 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w terminie do 7 dni od daty podpisania umowy.

b) II i III semestr studiów dla przedmiotów kształcenia praktycznego w specjalizacji przetwórstwo zbożowe i piekarskie w tym w szczególności: Staże w przedsiębiorstwie przetwórstwa produktów pochodzenia roślinnego; Praktyczne aspekty zarządzania jakością w przemyśle spożywczym; Praktyczne aspekty zarządzania produkcją w przemyśle spożywczym; Pracownia dyplomowa z praktykiem. Na opracowanie szczegółowych programów studiów dla ww. przedmiotu przewidziano 25 godzin. Realizacja tej części zamówienia nastąpi w terminie do 30 dni od daty podpisania umowy.

Przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych według opracowanego programu studiów w całkowitym wymiarze 101 godzin będzie realizowane w terminach: od 01.02.2019r. do 31.05.2020r.

Współprowadzenie prac dyplomowych 15 studentów w zakresie praktycznym w okresie od 01.03.2020r do 30.06.2020r. w wymiarze 5 godzin dla każdego studenta (łącznie 75h)

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 246 godzin.

ZADANIE 7

Opracowanie i przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych z przedmiotu Praktyczne aspekty analizy żywności w zakresie surowców pochodzenia roślinnego - przetwórstwo zbożowe i piekarskie oraz przetwórstwo warzyw i owoców w całkowitym wymiarze 30 godzin w terminach: od 01.10.2019r do 31.01.2020r.

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 30 godzin.

ZADANIE 8

Opracowanie i przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych z przedmiotu Praktyczne aspekty analizy żywności w zakresie surowców pochodzenia zwierzęcego - przetwórstwo mięsa, drobiu i ryb oraz przetwórstwo mleka i jaj w całkowitym wymiarze 30 godzin w terminach: od 01.10.2019r do 31.01.2020r.

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 30 godzin.

ZADANIE 9

Opracowanie i przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych z przedmiotu Praktyczne aspekty zarządzania projektem w zakresie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w całkowitym wymiarze 10 godzin wykładów i 40 godzin ćwiczeń w terminach: od 01.10.2019r do 31.01.2020r.

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 50 godzin.

ZADANIE 10

Opracowanie i przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych z przedmiotu Logistyka żywności w zakresie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w całkowitym wymiarze 20 godzin wykładów i 60 godzin ćwiczeń w terminach: od 01.10.2019r do 31.01.2020r.

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 80 godzin.

ZADANIE 11

Opracowanie i przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych z przedmiotu GMP/GHP/HACCP w zakresie przetwórstwa żywności pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w całkowitym wymiarze 60 godzin w terminach: od 01.10.2019r do 31.01.2020r.

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części zamówienia wyniesie 60 godzin.

ZADANIE 12

Opracowanie i przeprowadzenie zajęć dydaktycznych praktycznych z przedmiotu Kluczowe wskaźniki efektywności w zakresie przetwórstwa żywności pochodzenia zwierzęcego i roślinnego w całkowitym wymiarze 56 godzin w terminach: od 01.10.2019r do 31.01.2020r.

Łączne godzinowe zaangażowanie wykonawcy w tej części wyniesie 56 godzin.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

27.12.2018 | 10:00


» Lokalizacja

ul. Nowoursynowska 166
Warszawa 02787
Województwo: mazowieckie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Szkolenia

» Dane nabywcy

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego - SZP
ul. Nowoursynowska 166
Warszawa 02787
Województwo: mazowieckie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się