Powrót

Obsługa i wydawanie dostarczonych posiłków przez firmę cateringową: śniadania, obiady i kolacje oraz organizacji przerw kawowych z zaopatrzeniem w niezbędne produkty i artykuły dla uczestników obozów naukowych w ramach projektu pn: "Czas na zawodowców" dofinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Dolnośląskiego 2014-2020 Oś Priorytetowa 10 Edukacja, Działanie 10.4 Dostosowanie systemów kształcenia i szkolenia z budżetu państwa do potrzeb rynku pracy w Zespole Szkół Agrotechnicznych im. Batalionów Chłopskich w Bożkowie

» Opis zapytania

a) Obsługa i wydawanie dostarczonych posiłków przez firmę cateringową:
śniadania,
obiady,
kolacje
b) organizacja przerw kawowych z zaopatrzeniem w niezbędne produkty i artykuły (tzw słodki poczęstunek, kawa, herbata, cukier, słodzik, mleko itp.)
Szacunkowa ilość obsługiwanych posiłków to 1190 całodziennych posiłków (śniadanie, obiad i kolacja) podczas 5 dniowych obozów naukowych - 7 obozów podzielonych po 34 osoby, które będą się odbywały w okresie od stycznia 2019 r. do 31 sierpnia 2019 r.
2. Transport produktów na potrzeby poczęstunków podczas przerw kawowych do siedziby Zamawiającego za pomocą środka lokomocji przystosowanego do transportu żywności.
3. Do obowiązków Wykonawcy należy:
wydanie dowiezionych posiłków (zgodnie z harmonogramem tygodniowym obozów naukowych) przez firmę cateringową
zebranie i zmywanie brudnych naczyń stanowiących własność Wykonawcy,
dostarczenie poczęstunku i przygotowanie tzw. przerw kawowych z zastosowaniem naczyń i sztućców Wykonawcy,
dbanie o czystość i porządek w pomieszczeniach : organizacji przerw kawowych, stołówki i kuchni służącej do wydawania posiłków,
osoby realizujące przedmiot umowy mają obowiązek przestrzegania reżimu sanitarnego dla usług gastronomicznych (ubiór, higiena osobista, poruszanie się właściwymi drogami komunikacyjnymi, legitymowanie się aktualnymi badaniami saniterno-epidemiologicznymi i postępowanie zgodnie z obowiązującymi instrukcjami u Zamawiającego).

4. Zapewnienie ciągłości w świadczeniu usług stanowiących przedmiot umowy.
5. Zabezpieczenie odpowiedniej ilości naczyń.
6. Utrzymanie w należytym stanie sanitarno-epidemiologicznym czystości ewentualnych naczyń transportowych.
7. Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia proporcjonalnej obsługi kadrowej w/g harmonogramu obozów.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

21.12.2018 | 10:00


» Lokalizacja

Bożków
Bożków 57441
Województwo: dolnośląskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Usługi cateringowe

» Dane nabywcy

Zespół Szkół Agrotechnicznych
Bożków
Bożków 57441
Województwo: dolnośląskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się