Śruta sojowa poekstrakcyjna Hi-Pro o zawartości białka minimum 46%.

» Opis zapytania

Śruta sojowa poekstrakcyjna Hi-Pro o zawartości białka minimum 46%.
Zamawiający zamawia 150 ton (3 x 50 ton) śruty sojowej poekstrakcyjnej, loco magazyn ZD Pawłowice- Wytwórnia Pasz Robczysko

Śruta sojowa poekstrakcyjna o zawartości białka minimum 46% winna spełniać n/w parametry.
Parametry fizyko-chemiczne:
• wilgotność maksimum 12,5%
• zawartość białka surowego minimum 46,0%
• zawartość tłuszczu surowego minimum 1,0%
• zawartość włókna surowego maksimum 4,0%

Parametry jakościowe:
• badanie obecności Salmonelli nieobecna w 25 g

Powyższe normy powinny być potwierdzone certyfikatem jakości wystawionym
przez laboratorium posiadające akredytację

Zamawiający wymaga, aby komponenty białkowe, jakim jest śruta sojowa, charakteryzowały się niskim poziomem skażenia beztlenowymi laseczkami przetrwalnikującymi. Wynik badania potwierdzający obecność beztlenowych laseczek przetrwalnikujących w 0,0001 g, które zostanie zlecone przez Zamawiającego będzie skutkował zwrotem zakupionej partii towaru na koszt Sprzedającego.

Oświadczamy, że jesteśmy podatnikiem podatku rolnego, a zakupiony towar przeznaczony jest do produkcji pasz na potrzeby własne .

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

17.12.2018 | 12:00


» Lokalizacja

ul. Mielżyńskich 14
Pawłowice 64122
Województwo: wielkopolskie
Polska


» Kategoria asortymentowa

  • Płody rolne

» Dane nabywcy

Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy 31-047 Kraków, ul. Sarego 2 Zakład Doświadczalny Pawłowice
ul. Mielżyńskich 14
Pawłowice 64122
Województwo: wielkopolskie
Polska


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się