„Zakup wraz z dostawą sprzętu gastronomicznego”

» Opis zapytania

Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą sprzętu gastronomicznego z podziałem na 3 części.
- Całość dostarczonego sprzętu musi pochodzić z autoryzowanego kanału dystrybucji.
- Wszystkie urządzenia, w odniesieniu do których przepisy prawa nakładają obowiązek posiadania certyfikatu zgodności CE, muszę posiadać tenże certyfikat.
- W celu usprawnienia odbioru przy realizacji dostawy Wykonawca zobowiązany jest umieścić na każdym opakowaniu informację o: nazwie produktu, jednostce miary i ilości, nazwie producenta. Odbiór dokonywany jest w obecności przedstawiciela Wykonawcy. Zaleca się wcześniejsze ustalenie terminu dostawy w celu zabezpieczenia wjazdu Wykonawcy na teren Kampusu Wielickiego (miejsce postojowe) oraz dostępności pracowników Zamawiającego odpowiadających za odbiór przedmiotu umowy;
- Zamawiający dopuszcza dostawy częściowe przedmiotu zamówienia w ramach każdej części z zastrzeżeniem, że ewentualny montaż całości, ustawienie i podłączenie sprzętu, testowanie przedmiotu zamówienia i instruktaż użytkowników będzie dokonywany w ramach danej części zamówienia w jednym terminie. Zamawiający nie dopuszcza wystawiania faktur częściowych po
zrealizowaniu dostawy wyłącznie wybranych elementów zamówienia w ramach realizowanej części zamówienia. Zamawiający nie dopuszcza dostaw częściowych realizowanych przez firmy kurierskie na adres Zamawiającego.
- Zamawiający może odmówić przyjęcia dostarczonych urządzeń w dni wolne
od nauki szkolnej oraz poza godzinami 09.00 - 15.00.
- Wykonawca musi dostarczyć przedmiot umowy własnym transportem a w przypadku części III zamówienia dokonać jego montażu w budynku Zamawiającego.
- Urządzenia i ich komponenty muszą być oznakowane przez producentów w taki sposób, aby możliwa była identyfikacja zarówno produktu, jak i producenta.

3.2 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia:

CZĘŚĆ I
"Zakup wraz z dostawą pomocy dydaktycznych"
LP NAZWA OPIS ILOŚĆ
1 Elektryczny kociołek do zup Obudowa wykonana ze stali malowanej na kolor czarny. Pokrywa i pojemnik na zupę wykonane ze stali nierdzewnej. 1
Urządzenie posiada regulację mocy grzewczej.
Zasilanie: 230 V
Moc minimalna: 400 W
Pojemność minimalna: 8 l maksymalna 12 l.
2 Miska Miska tworzywo sztuczne, okrągła, pojemność 5l 8
3 Miska Wykonana tworzywa sztucznego, okrągła, pojemność 3l 8
4 Łyżeczka do herbaty Wykonana ze stali nierdzewnej, wzór klasyczny; wzór dla pozycji 4, 5, 6,7,8 identyczny. 50
5 Łyżka stołowa Wykonana ze stali nierdzewnej, wzór klasyczny; wzór dla pozycji 4, 5, 6,7,8 identyczny. 40
6 Widelec stołowy Wykonany ze stali nierdzewnej, wzór klasyczny; wzór dla pozycji 4, 5, 6,7,8 identyczny. 40
7 Nóż stołowy Wykonany ze stali nierdzewnej, wzór klasyczny; wzór dla pozycji 4, 5, 6,7,8 identyczny. 40
8 Widelczyk do ciast Wykonany ze stali nierdzewnej, wzór klasyczny; wzór dla pozycji 4, 5, 6,7,8 identyczny. 40
9 Kawiarka stalowa ciśnieniowa Wykonana ze stali nierdzewnej, 1
Pojemność na 4 filiżanki kawy.
Kafeteria umożliwia zaparzenie kawy na: kuchenka gazowa, kuchenka elektryczna, kuchenka ceramiczna, kuchenka indukcyjna.
10 Kafetiera aluminiowa ciśnieniowa Wykonana z wypolerowanego aluminium z uchwytami z tworzywa sztucznego. Pojemność ca 6 filiżanek kawy. Kafeteria umożliwia zaparzenie kawy na: kuchenka gazowa, kuchenka elektryczna, kuchenka ceramiczna, kuchenka indukcyjna. 1
11 Zaparzacz do kawy/herbaty tłokowy szklany Dzbanek do herbaty z filtrem tłokowym wykonany jest ze szkła borosilikonowego i stali nierdzewnej. Szkło odporne na wysoką temperaturę do 100°C 1
Stal polerowana na połysk
Pojemność minimalna: 0,6 l
12 Nóż uniwersalny Nóż kuchenny. Ostrze noża wykonane ze stali nierdzewnej utwardzanej poprzez walcowanie. Nadaje się do mycia w zmywarkach gastronomicznych. Długość ostrza min.20cm 10
13 Serwety indywidualnego użytku Gładkie, białe, bawełniane serwetki, 20
100% bawełna, adamaszek, min.205 g/m²,
Deseń gładki²
Kolor:biały
14 Komplet 3 garnków ze stali nierdzewnej z pokrywkami Zestaw garnków Wykonany ze stali nierdzewnej 8 kpl.
- garnek - średnica: minimum 16,0 cm/ pojemność użytkowa: od 1,5 l / wysokość od : 10,0 cm
- garnek – średnica minium: 20,0 cm/ pojemność użytkowa od: 3,3 l/ wysokość od: 13,0 cm
- garnek – średnica minimum: 22,0 cm/ pojemność użytkowa od: 4,2 l/ wysokość od: 13,5 cm
Kolor: stal nierdzewna
Pokrywki wykonane ze szkła, posiadają odpowiecznik parowy i stalowy rant
Nienagrzewające się, stalowe uchwyty
Można myć w zmywarce
Do użytku na: kuchenka gazowa, kuchenka elektryczna, kuchenka ceramiczna, kuchenka indukcyjna
15 Komplet dzbanków z miarką Komplet 3 dzbanków z miarką pomocny przy odmierzaniu płynnych i sypkich produktów posiada trzy miarki, na cukier, mąkę oraz płyny Pojemnik z uchwytem i dzióbkiem ułatwiającym wylewanie. Wykonany z tworzywa. 5
16 Miska nierdzewna wykonana ze stali nierdzewnej Produkt wykonany jest ze stali nierdzewnej 20
Średnica górna: 15,0 cm
Średnica dolna: 7,0 cm
Wysokość: 6,5 cm
Pojemność: 0,5 l
17 Maszynka do mielenia mięsa Maszynka do mielenia o min. mocy 550 W, z plastikową misą zasypową, wyposażona w 3 sita, nasadkę do napełniania kiełbas i formowania krokietów oraz w zestaw do ciastek i makaronów. zabezpieczenie przed zniszczeniem silnika oraz system do łatwego mocowania wyposażenia. 1
Wydajność mielenia – minimum -1,7 kg na minutę
Średnica otworów w sitkach-2,7 mm, 4 mm, 8 mm (lub zbliżone)
Wyposażenie przystawka do formowania ciastek i makaronu, nasadka masarska, 3 sitka, taca zasypowa, popychacz,
18 Praska do ziemniaków ze stali nierdzewnej Metalowa, cynowana praska do ziemniaków 4
Długość całkowita po rozłożeniu: min.52,0 cm
Długość całkowita po złożeniu: min.28,0 cm
Długość uchwytu: min.12,0 cm
Wymiary kieszonki na ziemniaki: min.10,0 x 8,0 cm
Głębokość kieszonki na ziemniaki: min.8,0 cm









CZĘŚĆ II
"Zakup wraz z dostawą wyposażenia pracowni gastronomicznej”
LP NAZWA OPIS ILOŚĆ
1. formy do pieczenia metalowe różne kształty (10 wzorów) Formy metalowe do pieczenia kwadratowe, prostokątne, okrągłe co najmniej 10 sztuk w zestawie. Zawiera minimalnie: tortownica, forma do babki, forma do tarty, keksówka. 8
2. foremki do ciasteczek po 18 szt. Zestaw silikonowych foremek do pieczenia muffinek - co najmniej 18 sztuk w zestawie 4
3. sitka do cukru pudru przesiewacz do cukru o średnicy od 15 cm do 20 cm; materiał: stal nierdzewna 8
4. miksery ręczne Mikser ręczny z misą obrotową o pojemności min. 3 l. ; moc minimum 400W 9
5. przesiewacz do mąki Przesiewacz ze stali nierdzewnej o średnicy co najmniej 10 cm. 8
6. miski stalowe (4 wielkości w komplecie) Zestaw 4 misek stalowych o średnicach od 10 do 26 cm 8
7. miski plastikowe duże (2 szt w komplecie) Zestaw dwóch misek z polipropylenu o pojemności co najmniej 3 l oraz o pojemności co najmniej 2 l z wyprofilowanym rantem. Przeznaczona do produktów spożywczych. 8
8. Miseczki Zestaw 8 z polipropylenu o różnych pojemnościach (od 0,5 l). Przeznaczona do produktów spożywczych. 8
9. łopatka i pędzelek silikonowy zestaw Zestaw łopatka i pędzelek silikonowy wykonane z silikonu odpornego na temperaturę. 8
10. wagi kuchenne Waga kuchenna metalowa (stal nierdzewna; aluminium; inne stopy) działająca w zakrsie 1 g. - 5 kg; funkcja tarowania; wyświetlacz LCD 5
11. garnek do mleka Pojemność co najmniej 2 l.; materiał: stal nierdzewna, podziałka w l/ml oraz gwizdek. 8
12. miarki kuchenne duże Miarka kuchenna o pojemności min. 3 l; materiał: tworzywo sztuczne (polipropylenowe) lub stal nierdzewna. Podziałka w mililitrach. 8
13. miarki kuchenne małe Zestaw co najmniej 4 miarek o pojemnościach miarka 15 ml; miarka 5 ml; miarka 2,5 ml; miarka 1,25 ml - spięte na obręczy. 4
14. tylki cukiernicze duże Wykonane ze stali nierdzewnej; co najmniej 4 różne wzory; średnica 20-30 mm 32
15. rękawy cukiernicze jednorazowe duże i średnie Rękaw cukierniczy doskonały do dekorowania i faszerowania potraw (rozmiar 25-30 cm); 10 szt. w opakowaniu x 10 opakowań; rękaw cukierniczy doskonały do dekorowania i faszerowania potraw (rozmiar 31-45 cm); 10 szt. w opakowaniu x 10 opakowań; 10
16. trzepaczki do piany Wynonana ze stali nierdzewnej, wielkość min. 20 cm - maks. 30 cm; 8
17. patera szklana na ciasto Patera na ciasto szklana z kloszem na nóżce; średnica co najmniej 300 mm. 2
18. Etażerka na sosy (2x200ml) Etażera stali nierdzewnej na sosy z dwoma mieseczkami o poj. min. 200 ml 2
19. Etażerka na sosy (3x200ml) Etażera stali nierdzewnej na sosy z trzma mieseczkami o poj. min. 200 ml
20. Tace ekspozycyjne Taca ekspozycyjna wymiar co najmniej 30x 40 cm; stal nierdzewna 4
21. patery na tort Patera szklana z pokrywą szklaną na tort (na nóżce) o średnicy minimalnej 26 cm 2
22. noże musady Uniwersalny nóż do filetowania z ząbkowaną krawędzią do cięcia ości, umieszczoną na górnej części. Długość co najmniej 25 cm 4
23. nożyce do mięs Nożyce kuchenne do drobiu ze stali nierdzewnej o długości co najmniej 25 cm. 4
24. termometr sonda Termometr do żywności z sondą. Wyświetlacz LCD; rozdzielczość 0,1 oC 4
25. sznurek do mięsa Sznurek o wadze zwoju 0,5 kg; grubość ok 2mm; materiał: bawełna naturalna; odporny na wysokie temperatury - przeznaczony do wiązania wędlin 8
26. garnki do duszenia z pokrywką Zestaw zawiera: garnek do duszenia o pojemności 2l (wysokość do 100 mm); 3,5 l (wysokość do 120 mm); Ganrki z pokrywami, wykonane ze stali nierdzewnej. Odpowiednie do wszystkich typów kuchni. 8
27. Rondel Rondel ze stali nierdzewnej o pojemności minimum 2,5 l. Odpowiedni do wszystkich typów kuchni. 8
28. pojemnik GN z pokrywami ze stali nierdzewnej GN 1/1, 200 mm wykonany ze stali nierdzewnej; przeznaczenie do kontaktu z żywnością; dodatkowo do każdeg pojemnika pokrywa ze stali nierdzewnej 8
29. Moździerz Moździeż granitowy z tłuczkiem granitowym o średnicy min. 13 cm. 2
30. zastawa stołowa szklana do ekspedycji deserów Komplet obejmuje: pucharek na nóżce o pojemności 0,2 do 0,3 l wykonany ze szkła, pucharek w formie szklanki (bez nóżki) o pojemności 0,2 do 0,3 l wykonany ze szkła, pucharek o pojemnosci 0,31 do o,4 l wykonany ze szkła. Zamawiający dopuszcza łącznie różnych produktów różnych marek - w przypadku braku dostępności produktów jednej serii. 32
31. zastawa stołowa metalowa do ekspedycji deserów Zestaw zawiera: łyżeczkę do herbaty, łyżeczkę do kawy, widelczyk do ciasta, łyżeczkę do koktaili, łyżeczkę do lodów i łyżeczkę do kawy late. 32
32. Wykrawacze Komplet co najmniej 12 różnych wykrawaczy do ciastek o różnych kształtach wykonanych ze stali nierdzewnej. 8
33. noże do filetowania długość min. 180mm - maksimum 250 mm; ostrze stal nierdzewnna, rękojeść tworzywo sztuczne. Nóż przeznaczony do filetowania 9
34. noże kuchenne HACCP (kpl) 6 szt. noży kuchennych o długości min. 250 mm; rękojeście w kolorach HACCP: biały, czerwony, niebieski, żółty, zielony, brązowy; rękojeść polipropylen 16
35. nóż szefa Nóż kuchenny o długości co najmniej 240 mm wykonany ze stali nierdzewnej z rękojeścią z tworzywa sztucznego 8
36. nóż santoku Nóż santoku uniwersalny głównie przeznaczony do ziół i warzyw, długość min. 170 mm; rękojeść: polipropylen 8
37. półmiski różnej wielkości (4 wielkości kpl) Komplet półmisków porcelanowych w kolorze białym zawierający co najmniej 4 półmiski o różnych wymiarach w zakresie długości pomiędzy 45 a 25 cm (np.. długości 40, 35, 30 i 25 cm.) 8
38. temperówki do warzyw cztery rodzaje Teperówka do warzyw z wymiennymi ostrzami (4 ostrza ze stali nierdzewnej + czyścik) lub 4 odrębne temperówki pozwalające na uzyskanie różnych wzorów i grubości warzyw. 4
39. deski do krojenia HACCP Rozmar 300x 450 mm; materiał: polipropylen; kolory: biały, czerwony, niebieski, żółty, zielony, brązowy 8
40. stojak na szynkę stojak do szynki parmeńskiej z kością; uchwyt ze stali nierdzewnej, deska z drewna liściastego. Rozmiar deski co najmniej 400x250 mm 1
41. patelnie (komplety po 2 różne średnice) Zestaw: patelnia aluminiowa z wysokiej jakości powłoką teflonową oraz rączką ze stali nierdzewnej o średnicy co najmniej 280 mm oraz patelnia aluminiowa z wysokiej jakości powłoką teflonową oraz rączką ze stali nierdzewnej o średnicy co najmniej 360 mm 8
42. nóż i widelec do tranżerowania Zesta zawiera: widelec do mięs o długości co najmniej 250mm z rękojeścią, wykonany ze stali nierdzewnej uzupełnionej o rękojeść z tworzywa sztucznego lub drewna oraz nóż o długości co najmniej 250 mm do tranżerowania mies (oba produkty o tej samej rękojeści). 3
43. garnki z pokrywką do pieczenia i gotowania mięs Zestaw zawiera: garnek o pojemności 2l (wysokość do 120 mm); 3 l (wysokość do 140 mm); garnek o pojemności w zakresie 5-6 l (wysokość do 160 mm); garnek o pojemności w zakresie 9-10 l (wysokość do 230 mm). Wszystkie garki z pokrywami, wykonane ze stali nierdzewnej. Odpowiednie do wszystkich typów kuchni. 8
44. zestaw misek i miarek kuchennych ze stali nierdzewnej Zestaw składa się z: miski – o pojemności pomiędzy 4 i 5 l; durszlaka o pojemności co najmniej 3 l; sitka o pojemności 1,5 do 2 l; małej miski – 0,5 l oraz 5 miarek o pojemnościach: 250 ml (1 szklanka), 125 ml (1/2 szklanka), 85 ml (1/3 szklanka), 60 ml (1/4 szklanka) i 15 ml (1 łyżeczka). Zestaw wykonany ze stali nierdzewnej. 8
45. patelnie (min. 5 rodzajów w kpl) Zestaw 5 sztuk różnych rozmiarów patelni z powłoką która posiada właściwości nieprzywieralne zapobiegając przywieraniu i przypalaniu potraw oraz ułatwia utrzymanie naczynia w czystości; w tym co najmniej 3 patelnie z zestawu o średnicy ponad 22 cm; co najmniej 2 patelnie z zestawu muszą posiadać pokrywy z odpornego na wysokie temperatury szkła. 8
46. noże do carvingu (kpl.) Zawartość zestawu: noże do krojenia i kształtowania, ostrza w różnych kształtach, noże dekoracyjne do kulek, narzędzia do garnirowania w kształcie litery V i okrągłe w różnych rozmiarach, noże dekoracyjne, do obierania. Liczebność zestawu co najmniej 50 elementów. 8
47. serwis obiadowy oraz serwis kawowy na 12 osób Serwis obiadowy oraz kawowy ten sam wzór. Serwis kawowy: 6 filiżanek - poj. min. 220 ml i 6 spodków dostosowanych do filiżanek. Serwis obiadowy składa się z : talerzy płytkich - rozmiar min. 25 cm - 12 szt; talerzy głębokich rozmiar min. 20 cm - 12 szt; talerzy deserowych rozmiar min. 18 cm - 12 szt; półmis owalny rozmiar min. 30 cm - 1 szt; półmis okrągły rozmiar min. 20 cm - 1 szt ; salaterka - 2 szt ; waza - 1 szt. Kolor biały; porcelana. Serwis do możliwy do mycia w zmywarkach. 4
48. zastawa stołowa platerowana komplet na 12 osób Skład zestawu: 12 x łyżka; 12 x widelec; 12 x łyżeczka; 12 x nóż; 12 x widelczyk do ciasta; 1 x łopatka do ciasta; 1 x nabierka wazowa; 2 x łyzka sałatkowa; 2 x łyżka do serwowania; 2 x widelczyki do zakąsek; 1 x łyżeczka do cukru; 1 x łyżeczka do jarzyn; 1 x nabierka do sosu; 1 x szczypce do cukru. Wszystkie elementy wykonane ze stali nierdzewnej z identycznymi zdobieniem. Opakowanie do przechowywania półek z formami na poszczególne elementy. 4
49. podgrzewacze do talerzy Pojemność: 120 talerzy; średnica maksymalna talerzy 35 cm; zakres temperatury od 20 do 90 C; zasilanie elektryczne 2
50. warnik do wody Pojemność 20 l (pojemność wlewcza płynu co najmniej 15 l); zasilanie elektryczne; zbiornik i obudowa ze stali nierdzewnej; termostat z regulacją temperatury w zakresie od 30 do 100 C; 2
51. kostkarka do lodu Obudowa wykonana z wytrzymałego tworzywa ręczne uzupełnianie wody, elektroniczny panel sterowania, wydajność do 10 kg na dobę, zbiornik na lód min. 1 kg, zbiornik na wodę min. 2 l, chłodzona powietrzem, utrzymuje lód do 4 h, 1
52. urządzenie do gotowania sous vide Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach o poj. w zakresie 20 - 30 l.; możliwa regulacja temperatury co 0,1 °C (termostat lub sterownik) w zakresie co najmniej 45C-85C; zalisanie 230V. 1
53. Pakowarka próżniowa stołowa Komorowa pakowarka próżniowa o wydajności pompy min. 6 m3/godz. oraz listwie zgrzewającej co najmniej 260 mm. Posiada wskaźnik ciśnienia i cyfrowy wyświetlacz. Moc co najmniej 350 W; zasilanie 230V. 1
54. schładzarka szokowa Schładzarka szokowa 10x GN 1/1; moc co najmniej 2,5 KW; wyświetlacz cyfrowy; zakres temperatury schładania - co najmniej - 18C 1
55. Szafa mroźnicza Szafa mroźnicza o pojemności co najmniej 300l; wewnątrz półki; zakres regulacji temperatury co najminej od -18C do -22C; kolor srebrny lub obudowa ze stali nierdzewnej. 1

Zadanie realizowe jest ramach projektu nr RPMP.10.02.01-12-0241/16 „Centrum Kompetencji Zawodowych w Powiecie Wielickim."
Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020.


CZĘŚĆ III
"Zakup wraz z dostawą i montażem pieca konwekcyjno –parowego z podstawką”

Zakup wraz z dostawą i montażem pieca konwekcyjno –parowego z podstawką – 1 szt. o parametrach:

a) Pojemność 10xGN 1/1 lub 10 x blacha 600x 400mm automatyczną stacją uzdatniania wody z podłączeniem i instruktażem z obsługi po zamontowaniu.
• Zasilanie elektryczne 400V;
• Moc nie mniejsza niż 14.5 kW;
• min. 10 ustawionych programów pieczenia - możliwych do szybkiego uruchomienia oraz możliwość stworzenia listy ulubionych programów;
• Otwierany deflektor służący do czyszczenia wnęki wentylatora;;
• Pieczenie z kontrolą temperatury wewnątrz produktu za pomocą sondy wielopunktowej;;
• Kontrola funkcjonowania przed i podczas użytkowania urządzenia z opisową i dźwiękową sygnalizacją ewentualnych nieprawidłowości;
• Prysznic ręczny z przyłączem;
• Drzwi z podwójną szybą z hartowanego szkła, ze szczeliną powietrza ograniczającą promieniowanie ciepła na operatora i zwiększającą wydajność pieca
• Prowadnice klasyczne
• Wyposażenie pieca (w zestawie lub dostarczane od innego producenta): pojemnik GN 1/1 teflon na jaja – 2 szt.; pojemnik GN 1/1 wys. 65 mm – 5 szt; pojemnik GN 1/1 wys. 20 mm – 5 szt.
• Certyfikat PZH lub równoważny potwierdzający, że urządzenie dostosowane jest do kontaktu z żywnością
• Okres gwarancji - minimum 24 miesiące
• Zadanie realizowe jest ramach projektu nr RPMP.10.02.01-12-0241/16 „Centrum Kompetencji Zawodowych w Powiecie Wielickim."
Projekt jest współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Małopolskiego na lata 2014-2020.

b) Podstawa pod piec: stal nierdzewna, wielkość dostosowana do wymiarów pieca konwekcyjno – parowego umożliwiająca zamontowanie w pracowni gastronomicznej. Podstawa wyposażona w min 5 prowadnic na pojemniki GN 1/1.
c) Usługa montażu: Wykonawca w ramach realizacji przedmiotu zamówienia zobowiązany jest do dokonania montażu, uruchomienia i kalibracji pieca wraz z podstawą. Montaż realizowany będzie na terenie Kampusu Wielickiego (32-020 Wieliczka ul. Piłsudskiego 105). Przed rozpoczęciem realizacji zamówienia zaleca się przeprowadzenie wizji lokalnej w pomieszczeniach, w których będzie następował montaż pieca konwekcyjno-parowego, w celu dokonania szczegółowego obmiaru z natury.
d) Instruktarz użytkowników: wykonawca w ramach realizacji przedmiotu zamówienia zobowiązany jest do dokonania instruktarzu użytkowników – nauczycieli praktycznej nauki zawodu.


Złóż ofertę


» Termin składania ofert

23.11.2018 | 08:30


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Maszyny produkcyjne i części do maszyn produkcyjnych

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się