Dostawa sprzętu służby żywnościowej na wyposażenie obiektów stołówkowo – kuchennych
» Opis zapytania
Przedmiotem zamówienia jest sprzęt służby żywnościowej na wyposażenie obiektów stołówkowo – kuchennych 25 Wojskowego Oddziału Gospodarczego
w Białymstoku, kod CPV: 42513000-5 – urządzenia chłodnicze i mrożące, 42995000-7 – różne maszyny czyszczące, 42214000-9 piece kuchenne, urządzenia do gotowania lub podgrzewania, przedstawiony w poniższej zgodny z podanymi wymaganiami.
Nazwa sprzętu
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 20 –PÓŁKOWY Z WYPOSAŻENIEM i Z WÓZKIEM - szt. 1
SZAFA CHŁODNICZA SPRĘŻARKOWA O POJEMNOŚCI 600 – 700 L - szt. 1
SZAFA CHŁODNICZA SPRĘŻARKOWA O POJEMNOŚCI 1300 – 1400 L - szt. 1
ZAMRAŻARKA SKRZYNIOWA O POJEMNOŚCI 700 L - szt. 1
SZAFA MROŹNICZA SPRĘŻARKOWA O POJEMNOŚCI 600 – 700 L. - szt. 1
AUTOMATYCZNA KRAJALNICA ŻYWNOŚCI – ELEKTRYCZNA - szt. 2
KOCIOŁ WARZELNY GAZOWY 350 L - szt. 1
KOCIOŁ WARZELNY GAZOWY 500 L - szt. 1
ZMYWARKA TUNELOWA Z MODUŁEM OSUSZANIA I STREFĄ MYCIA WSTĘPNEGO - szt. 1
LADA BEMAROWA JEZDNA 4 KOMOROWA Z POJEMNIKAMI GN1/1. - szt. 1
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SIWZ.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
05.11.2018 | 11:00
» Lokalizacja
ul. Kawaleryjska 70
Białystok 15-601
Województwo: podlaskie
Polska
» Kategoria asortymentowa
- Urządzenia chłodzące i grzewcze
» Dane nabywcy
25 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Białymstoku
ul. Kawaleryjska 70
Białystok 15-601
Województwo: podlaskie
Polska
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Maszyny, urządzenia i części zamienne z ostatnich 10 dni.