Dostawa sprzętu służby żywnościowej na wyposażenie obiektów stołówkowo – kuchennych

» Opis zapytania

Przedmiotem zamówienia jest sprzęt służby żywnościowej na wyposażenie obiektów stołówkowo – kuchennych 25 Wojskowego Oddziału Gospodarczego
w Białymstoku, kod CPV: 42513000-5 – urządzenia chłodnicze i mrożące, 42995000-7 – różne maszyny czyszczące, 42214000-9 piece kuchenne, urządzenia do gotowania lub podgrzewania, przedstawiony w poniższej zgodny z podanymi wymaganiami.
Nazwa sprzętu
PIEC KONWEKCYJNO-PAROWY 20 –PÓŁKOWY Z WYPOSAŻENIEM i Z WÓZKIEM - szt. 1
SZAFA CHŁODNICZA SPRĘŻARKOWA O POJEMNOŚCI 600 – 700 L - szt. 1
SZAFA CHŁODNICZA SPRĘŻARKOWA O POJEMNOŚCI 1300 – 1400 L - szt. 1
ZAMRAŻARKA SKRZYNIOWA O POJEMNOŚCI 700 L - szt. 1
SZAFA MROŹNICZA SPRĘŻARKOWA O POJEMNOŚCI 600 – 700 L. - szt. 1
AUTOMATYCZNA KRAJALNICA ŻYWNOŚCI – ELEKTRYCZNA - szt. 2
KOCIOŁ WARZELNY GAZOWY 350 L - szt. 1
KOCIOŁ WARZELNY GAZOWY 500 L - szt. 1
ZMYWARKA TUNELOWA Z MODUŁEM OSUSZANIA I STREFĄ MYCIA WSTĘPNEGO - szt. 1
LADA BEMAROWA JEZDNA 4 KOMOROWA Z POJEMNIKAMI GN1/1. - szt. 1
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SIWZ.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

05.11.2018 | 11:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Urządzenia chłodzące i grzewcze

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się