Dostawa mięsa i wędlin

» Opis zapytania

1. Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 35 kg 2. Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg 3. Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 25 kg 4. Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 150 kg 5. Boczek surowy bez żeberek 150 kg 6. Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 25 kg 7. Ćwiartka z kurczaka 600 kg 8. Filet z kurczaka surowy (vacum) 240 kg 9. Filet z indyka surowy (vacum) 60 kg 10. Filet drobiowy, parzony (grubo
rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 80 kg 11. Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 80 kg 12. Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 260 kg 13. Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 150 kg 14. Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 150 kg 15. Golonka wieprzowa tylnia surowa z/k 60 kg, 16. Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 30 kg,17. Karczek wieprzowy b/k (vacum) 130 kg 18. Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 80 kg 19. Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg 20. Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 80 kg 21. Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg 22. Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg 23. Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 80 kg 24. Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 80 kg 25. Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 50 kg 26. Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 100 kg 27. Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg 28. Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 100 kg 29. Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 90 kg 30. Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 160 kg 31. Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 130 kg 32. Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt 33. Kości karkowe 160 kg 34. Kości schabowe 200 kg 35. Kurczak cały świeży 180 kg 36. Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 30 kg 37. Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 630 kg 38. Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg 39. Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 50 kg 40. Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg
41. Nogi wieprzowe 180 kg, 42. Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 60 kg 43. Ozory wieprzowe 120 kg 44. Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo- drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 100 kg 45. Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 150 kg 46. Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 40 kg 47. Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 40 kg 48. Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 30 kg 49. Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 30 kg 50. Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 500 szt 51. Podgardle surowe bez skóry 40 kg 52. Podudzie z kurczaka surowe 180 kg 53. Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 220 kg 54. Porcje rosołowe 750 kg 55. Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 170 kg 56. Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 70 kg 57. Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 25 kg 58. Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 80 kg 59. Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 30 kg 60. Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 60 kg 61. Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg 62. Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 100 kg 63. Schab wp surowy b/k (vacum) 350 kg 64. Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg 65. Serdelki wieprzowe 50 kg 66. Słonina surowa bez skóry 65 kg 67. Szynka wieprzowa ędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 90 kg 68. Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 60 kg 69. Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg 70. Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg 71. Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg 72. Szynka wp surowa b/k (vacum) 230 kg 73. Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 80 kg 74. Udziec z kurczaka surowy 220 kg 75. Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg 76. Wątróbka z indyka 90 kg 77. Wieprzowa II-mięso drobne klasy A 130 kg, 78. Żoładki z indyka (vacum) 120 kg.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

07.09.2018 | 09:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Produkty gospodarki leśnej
  • Produkty łowiectwa
  • Ryby i pozostałe produkty rybołóstwa
  • Sprzęt związany z leśnictwem, łowiectwem i rybołóstwem
  • Usługi wspomagajace rybołóstwo
  • Usługi związane z leśnictwem
  • Usługi związane z łowiectwem
  • Płody rolne
  • Rośliny
  • Sprzęt związany z rolnictwem, sadownictwem, ogrodnictwem i hodowlą zwierząt
  • Usługi związane z rolnictwem, sadownictwem, ogrodnictwem i hodowlą
  • Zwierzęta żywe

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się