Część I: Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego Część II: Dostawa sprzętu stołowo- kuchennego spr 21/KPW/ŻYWN/2016
» Opis zapytania
1. Przedmiotem zamówienia jest:
Część I: Dostawa sprzętu gastronomicznego i chłodniczego
Część II: Dostawa sprzętu stołowo- kuchennego
2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku nr 1 do SIWZ, (w Formularzu oferty zawarta jest kalkulacja ceny ofertowej, w której podano pozycje składające się na przedmiot zamówienia). Dostarczony przedmiot zamówienia winien być fabrycznie nowy, nieużywany.
3. Wskazanie w opisie przedmiotu zamówienia znaków towarowych, patentów lub pochodzenia, należy rozumieć jako określenie wymaganych minimalnych parametrów technicznych lub standardów jakościowych. Oznacza to, iż wykonawca może zaoferować asortyment równoważny o takich samych lub lepszych parametrach technicznych, jakościowych, funkcjonalnych lub użytkowych.
4. Zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom.
5. Wartość poniżej kwot określonych według art. 11 ust. 8 ustawy Pzp.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
17.03.2016 | 13:30
» Lokalizacja
pomorskie
» Kategoria asortymentowa
- AGD Małe
- Akcesoria kuchenne
- Urządzenia chłodzące i grzewcze
- Meble
- Pozostałe elementy wyposażenia pomieszczeń
» Dane nabywcy
Komenda Portu Wojennego Gdynia
ul. Rondo Bitwy pod Oliwą 1 1
81-103 Gdynia
pomorskie
261 26 21 98
261 26 23 14
www.kpwgdynia.wp.mil.pl
19023285200000
kpw.przetargi@mw.mil.pl
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii AGD z ostatnich 10 dni.