Dostawa sprzętu kuchennego do punktów żywienia
» Opis zapytania
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa i montaż w punktach żywienia w obiektach „Uzdrowisko Kołobrzeg” S.A. urządzeń kuchennych w dwóch etapach, zgodnie z załącznikiem nr 1.
2. Szczegółowy opis i warunki dostawy wyszczególniono w Załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji.
2. Dostarczany sprzęt powinien być fabrycznie nowy oraz zaopatrzony w odpowiednie atesty i certyfikaty oraz powinien odpowiadać parametrom technicznym i użytkowym opisanym w specyfikacjach asortymentowych zamieszczonych w załączniku nr 1 do niniejszej specyfikacji. Do każdego urządzenia powinna być dołączona instrukcja obsługi sporządzona w języku polskim oraz karta gwarancyjna.
3. Z dostawą łączy się usługa polegająca na dostarczeniu zamawianego sprzętu transportem wykonawcy do miejsca przeznaczenia, zainstalowania urządzeń w miejscu pracy, podłączenie urządzeń do odpowiednich sieci i ich uruchomienie, a także przeprowadzenie szkolenia personelu obsługującego urządzenia.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
18.06.2018 | 10:00
» Lokalizacja
ks. Piotra Ściegiennego 1
Kołobrzeg 78100
Województwo: zachodniopomorskie
Polska
» Kategoria asortymentowa
- AGD Małe
- Akcesoria kuchenne
- Meble
- Pozostałe elementy wyposażenia pomieszczeń
» Dane nabywcy
Uzdrowisko Kołobrzeg Spółka Akcyjna
ks. Piotra Ściegiennego 1
Kołobrzeg 78100
Województwo: zachodniopomorskie
Polska
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii AGD z ostatnich 10 dni.