Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXIX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania

» Opis zapytania

1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu i wyżywienia (śniadanie, obiad, kolacja) dla uczestników XXIX Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania – Jastrowie, Piła w terminie od dnia 19.06.2018 do 25.06.2018 r.
2. Przewidywana maksymalna ilość uczestników Festiwalu zgodnie z załącznikiem nr 5 do SIWZ – Druk zapotrzebowania.
3. Wyżywienie:
19.06.2018 Kolacja - 290 osób
20.06.2018 Śniadanie - 290 osób
Obiad - 290 osób
Kolacja - 440 osób
21.06.2018 Śniadanie - 440 osób
Obiad - 440 osób
Kolacja - 440 osób
22.06.2018 Śniadanie - 440 osób
Obiad - 440 osób
Kolacja - 440 osób
23.06.2018 Śniadanie - 440 osób
Obiad - 440 osób
Kolacja - 440 osób
24.06.2018 Śniadanie - 440 osób
Obiad - 440 osób
Kolacja - 440 osób
25.06.2018 Śniadanie - 290 osób

4. Zakwaterowanie:
19/20.06.2018 - 290 osób
20/21.06.2018 - 440 osób
21/22.06.2018 - 440 osób
22/23.06.2018 - 440 osób
23/24.06.2018 - 440 osób
24/25.06.2018 - 290 osób

5. Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników Festiwalu powinno znajdować się w odległości maksymalnie do 30 km od Jastrowia. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie w ośrodku, pensjonacie, motelu, hotelu minimum 100 osób jednocześnie.
6. Wykonawca zobowiązany jest do posiadania placówki w której świadczona będzie usługa. Obiekt musi posiadać jadalnię lub może ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Sala jadalna powinna być wyposażona w odpowiednią ilość miejsc siedzących, aby można było wydać
i umożliwić konsumpcję poszczególnych posiłków przez wszystkich zakwaterowanych uczestników
w krótkim okresie czasu.
7. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie uczestników w pokojach maksymalnie 6 osobowych,
z jednym oknem, wyposażonych w pojedyncze lub piętrowe łóżka z czystą pościelą- poduszka, kołdra, poszwa i poszewka.
8. Wykonawca zapewni dostęp do łazienek z pełnym węzłem sanitarnym z ciepłą i zimną wodą. Pomieszczenia sanitarne powinny być wyposażone w urządzenia natryskowe, miskę ustępową, umywalkę, mydło i papier toaletowy. Obiekt musi spełniać wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i p.poż.
9. Wykonawca zapewni wyżywienie w postaci trzech posiłków dziennie:
a) Śniadanie – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, napój ciepły lub zimny,
b) Obiad – w formie porcji – zupa, drugie danie, dodatki, napój ciepły lub zimny,
c) Kolacja – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, dodatki, napój ciepły lub zimny.
Posiłki powinny być różnorodne i wydawane w takich godzinach, by nie kolidowały z programem występów dla danego zespołu.
10. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany danego posiłku w formę tzw. suchego prowiantu. Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy najpóźniej do godziny 16 dnia poprzedzającego.
11. Zamawiający zapłaci Wykonawcy za nocleg i wyżywienie w przeliczeniu na ilość osób faktycznie zakwaterowanych.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

17.05.2018 | 12:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Usługi hotelarskie

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się