Wykonanie kwartalnych przeglądów konserwacyjnych sprzętu oraz urządzeń gastronomicznych i chłodniczych wraz z niezbędnymi naprawami w 6 WOG w 2018 r.

» Opis zapytania

Przedmiotem zamówienia jest usługa polegająca na wykonywaniu kwartalnych przeglądów konserwacyjnych sprzętu oraz urządzeń gastronomicznych i chłodniczych wraz z niezbędnymi naprawami w 6 Wojskowym Oddziale Gospodarczym w 2018 roku w garnizonach Ustka, Słupsk, Lębork, Chojnice, Czarne oraz punktach obserwacyjnych Jarosławiec, Ustka, Czołpino, Łeba. W obiektach czasowo wyłączonych dwa razy w roku, tj. do 30.06.2018 r. oraz do 31.12.2018 r. Wykonanie poszczególnych przeglądów kwartalnych powinno być zakończone do dnia 15.05; 30.07; 30.09 i 15.12.2018 roku. W ramach przeglądu konserwacyjnego Wykonawca dokona wszelkich czynności konserwacyjno - naprawczych niezbędnych do sprawnego działania sprzętu oraz urządzeń gastronomicznych i chłodniczych zgodnie z „Normatywem czasowym przeglądu konserwacyjnego sprzętu oraz urządzeń gastronomicznych i chłodniczych”, stanowiącym załącznik nr 2 do umowy,

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

20.04.2018 | 10:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Serwis sprzętu i wyposażenia

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się