Usługa cateringowa realizowana podczas trwania szkoleń studentów w projekcie pn. „Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW”

» Opis zapytania

4.1 Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej realizowanej podczas trwania szkoleń studentów w projekcie pn. „Wykwalifikowani, aktywni, komunikatywni – absolwenci UKW”.
Usługa cateringowa rozumiana jest jako dostawa posiłków oraz sprzętu niezbędnego do realizacji przedmiotu zamówienia w formie wskazanej przez Zamawiającego (obrusy, naczynia, sztućce itp.).
Napoje i potrawy powinny być serwowane w ilości adekwatnej do liczby uczestników.
Zamawiający udostępni potrzebne pomieszczenia i stoły.
Adres i godzina realizacji usługi zostaną uzgodnione z Zamawiającym za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: magda@ukw.edu.pl, nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań. Szczegółowe menu posiłków zostanie uzgodnione z Zamawiającym na podstawie co najmniej 2 propozycji przedstawionych przez Wykonawcę za pośrednictwem poczty elektronicznej na adres: magda@ukw.edu.pl, nie później niż na 2 dni przed datą rozpoczęcia spotkań.
Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków (rozłożenie na stołach), a także na obsłudze po zakończeniu uroczystości (uprzątnięcie stołów i pomieszczeń w których serwowane będą posiłki) we wskazanym przez Zamawiającego miejscu na terenie obiektu.
4.2 Usługa cateringowa obejmuje (gramatura w przeliczeniu dla 1 osoby):
• Przerwa kawowa:
­ kawa – min. 300 ml
­ herbata – min. 300 ml
­ sok – min. 400 ml
­ cukier w saszetkach lub w kostkach, śmietanka do kawy
­ woda butelkowana: gazowana/niegazowana 0,5 l
­ bułka – min. 1 szt. na co najmniej 1 rodzaju pieczywa (wędlina, ser, masło, warzywa)
­ ciastka min. 2 rodzaje po 5 szt. z każdego rodzaju (10 szt.)
• Ciepły posiłek:
­ porcja mięsa/ryby min. 150 g co najmniej 4 rodzaje – beef strogonoff/potrawka z kurczaka z ryżem/lasagne/gulasz
Zamawiający planuje przeprowadzenie:

- 8 bloków szkoleń, na które przewidziane jest 32 dni, każdy dzień po 8 h, łączna liczba uczestników szkoleń 235 osób;
- 8 warsztatów, na które przewidziane jest 24 dni, każdy dzień po 8 h, łączna liczba uczestników warsztatów wynosi 117 osób.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

14.02.2018 | 12:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Usługi gastronomiczne

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się