Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Świdwinie

» Opis zapytania

1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowywanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Świdwinie przez 5 dni w tygodniu ( za wyjątkiem sobót , niedziel oraz dni ustawowo wolnych od pracy) w okresie od dnia 15.01.2018r. do 31.12.2018r. Gorący posiłek jednodaniowy oznacza zupę z wkładką mięsną (nie mniej niż 100g) podawaną 2 razy w tygodniu o pojemności nie mniejszej niż 500 ml z porcją pieczywa - 2 duże kromki chleba lub 1 duża bułka (co najmniej 100 gram pieczywa) oraz drugiego dania podawanego 3 razy w tygodniu o gramaturze nie mniejszej niż 400g. Drugie danie mięsne np. sztuka mięsa, udziec kurczaka, kotlet schabowy, stek z piersi kurczaka ( dopuszcza się raz w tygodniu rybę lub pierogi) winno byś podawane z surówką. Wartość kaloryczna posiłku ok 700 kcal. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowywania posiłków na bazie świeżych produktów. Wykonawca nie może wykorzystywać do przygotowywania posiłków produktów wysokoprzetworzonych (np. zupy w proszku). Wydawane przez Wykonawcę posiłki nie mogą być przygotowywane wcześniej niż w dniu ich wydania. Posiłki muszą być dobrej jakości, posiadać odpowiednie walory smakowe i estetyczne. Zamawiający wymaga, aby posiłki były urozmaicone, co oznacza, że posiłki będą przygotowywane wg zróżnicowanych jadłospisów przez kolejne tygodnie Każdy tygodniowy jadłospis musi się różnić od poprzedniego przynajmniej dwoma daniami.
2. Zamawiający dopuszcza możliwości składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 4.
3. Przedmiot zamówienia w zakresie części I - zadanie nr 1 - dotyczy jadłodajni lub barów położonych w obrębie ulic: Łąkowa , Krakowska , Gdańska , Katowicka , Energetyków , Szczecińska , Gnieźnieńska , Poznańska , Toruńska , Grudziądzka , Pomorska , Bydgoska , Wrocławska , Wileńska , Walki Młodych , Koszalińska , Łokietka , Pocztowa , Niedziałkowskiego , Sportowa , Żeromskiego , Krótka , Grodzka , Nad Regą , Mieszka I , Łączna , Wenedów , 1Maja, Orląt Lwowskich, Nowomiejska , Podmiejska , Chełmińska , Opolska , Chrobrego , Warszawska, Słowiańska , Krzywoustego , Plac Konstytucji 3 Maja.
Przewidywana dzienna ilość posiłków – nie więcej niż 180

4. Przedmiot zamówienia w zakresie części II - zadanie nr 2 dotyczy jadłodajni, barów położonych w obrębie ulic: Fredry , Konopnickiej , Nałkowskiej , Dąbrowskiej , Miła , Słowackiego , Broniewskiego , Sienkiewicza , Parkowa , Kochanowskiego , Norwida , Tuwima , Nowa , Reja , Mickiewicza , Wojska Polskiego , Kombatantów Polskich , Drawska , Podgórna , Połczyńska , Lekarska , Armii Krajowej , Wiejska , Cicha , Dobra , Dobra Rycerskie , Jarzębinowa , Ogrodowa , Spacerowa , Spokojna , Wczasowa , Piłsudskiego , Cmentarna , Plac Sybiraków, Podwale, Zielone Wzgórze.
Przewidywana ilość posiłków – nie więcej niż 180

5. Przedmiot zamówienia w zakresie części III - zadanie nr 3 dotyczy jadłodajni, barów położonych w obrębie ulic: Kolejowa , Bat. Chłopskich , Zduńska , Kościuszki , 3 Marca , Plac Lotników , Kołobrzeska , Polna ,Pogodna , Słoneczna , Deszczowa , Brawo , Gierczak , Popiełuszki , Reymonta , Różana , Pl. Jana Pawła II , Lipowa , Spółdzielcza , Jesienna , Wiosenna , Królowej Jadwigi , Letnia , Tęczowa , Zimowa.
Przewidywana ilość posiłków – nie więcej niż 180

6.Przedmiot zamówienia w zakresie części IV - zadanie nr4 dotyczy jadłodajni, barów położonych w obrębie ulic: Bartoszcze , Żwirki i Wigury, Szturmowców , Jurija Gagarina , Lotnicza.
Przewidywana ilość posiłków – nie więcej niż 180
7. Każdy z Wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania.
8. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 5 do SIWZ.

Wymagania stawiane Wykonawcy:
1. Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia.
2. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy,
3. Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia.
4. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

29.12.2017 | 00:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Usługi gastronomiczne

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się