"Świadczenie usług cateringowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie"

» Opis zapytania

Świadczenie usług cateringowych (zupy oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla stołówki Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie oraz ( zupy i drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla dzieci 3-6 letnich Przedszkola w Zespole Szkół Samorządowych w Inwałdzie. W niniejszym postępowaniu Zamawiający będzie stosował procedurę określoną w art. 24aa ustawy PZP, tzn. Zamawiający najpierw dokona oceny ofert, a następnie zbada, czy Wykonawca, którego oferta została oceniona jako najkorzystniejsza, nie podlega wykluczeniu oraz spełnia warunki udziału w postępowaniu. W przypadku uchylenia się wybranego Wykonawcy od zawarcia umowy lub braku wniesienia przez niego zabezpieczenia należytego wykonania umowy Zamawiający może zbadać następną najwyżej ocenioną ofertę spośród pozostałych ofert. Wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy Prawo zamówień publicznych.
III. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA, WARUNKI REALIZACJI ROBÓT.
Przedmiotem zamówienia jest:
Świadczenie usług cateringowych (zupy oraz drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla stołówki Zespołu Szkół Samorządowych w Inwałdzie oraz ( zupy i drugiego dania obiadowego wraz z kompotem) dla dzieci 3-6 letnich Przedszkola w Zespole Szkół Samorządowych w Inwałdzie
Wykaz zestawów zup dla Przedszkola:
Zestaw 1:
Zupa ziemniaczana z kiełbasą - 250 ml
Zupa grysikowa z warzywami – 250 ml
Zupa kalafiorowa z ziemniakami – 250 ml
Rosół z makaronem – 250 ml
Barszcz czerwony czysty z fasolą - 250 ml
Zestaw 2:
Zupa jarzynowa z ziemniakami – 250 ml
Zupa pomidorowa z makaronem – 250 ml
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami – 250 ml
Rosół z lanym ciastem – 250 ml
Zupa brokułowa z groszkiem ptysiowym – 250 ml
Zestaw 3:
Żurek z ziemniakami – 250 ml
Krupnik z warzywami – 250 ml
Rosół z ryżem – 250 ml
Zupa koperkowa z grzankami – 250 ml
Zupa kminkowa z groszkiem ptysiowym – 250 ml
Zestaw 4:
Rosół z makaronem – 250 ml
Żurek z ziemniakami i białą kiełbasą – 250 ml
Zupa ogórkowa z ryżem – 250 ml
Zupa grochowa z grzankami – 250 ml
Barszcz ukraiński z kiełbasą – 250 ml
Zestaw 5:
Zupa kalafiorowa z ziemniakami – 250 ml
Zupa jarzynowa z makaronem – 250 ml
Zupa gulaszowa z ziemniakami – 250 ml
Zupa pomidorowa z ryżem – 250 ml
Zupa szczawiowa z ryżem – 250 ml
Zestaw 6 :
Zupa fasolowa z grzankami – 250 ml
Zupa szpinakowa z ziemniakami – 250 ml
Barszcz biały z ziemniakami – 250 ml
Zupa neapolitańska – 250 ml
Zupa krem z dyni z groszkiem ptysiowym – 250 ml
Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem dla Przedszkola
ZESTAW I: Pierogi ruskie 200 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW II: Klopsy 80 g + sos koperkowy 80 g + ziemniaki 100 g + ogórek kiszony 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW III: Gołąbki z mięsem i ryżem 200 g + sos pomidorowy 80 g + kompot 150ml + porcja owocu
ZESTAW IV: Kotlet schabowy 70 g + ziemniaki 100 g + kapusta biała zasmażana 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW V: Klopsy rybne 70 g + sos śmietanowy 80 g + ziemniaki 100 g + surówka z kiszonej kapusty 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW VI: Bigos z mięsem i kiełbasą 200 g + ziemniaki + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW VII: Filet z kurczaka duszony 70 g + ziemniaki 100 g +mizeria ze śmietaną 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW VIII: Pierogi z mięsem 200 g + cebulka 10g z tłuszczem + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW IX: Schab duszony w rękawie 70 g + sos pieczeniowy 80 g + ziemniaki 100g + sałatka z kapusty czerwonej 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW X: Filet rybny panierowany 70 g + ziemniaki 100 g + surówka z kapusty kiszonej 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XI: Ryż zapiekany z jabłkami i sosem waniliowym 200 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XII: Kluski z mięsem 200 g + sos pieczeniowy 80 g + surówka z marchwi i jabłka 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XIII: Łopatka duszona w rękawie 70 g + sos własny 80 g + ziemniaki 100g + buraki z chrzanem 100g+ kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XIV: Kotlet mielony 70 g + ziemniaki 100 g + marchew z groszkiem zasmażana 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XV: Kotlet ziemniaczany 200 g + sos koperkowy 80 g + sałatka szwedzka 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XVI: Kotlet devolay 70 g + ziemniaki 100 g + sałatka z buraków 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XVII: Pierogi leniwe 200 g + jogurt owocowy 80 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XVIII: Kurczak gotowany 100 g + ziemniaki 100 g + surówka z pora 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XIX: Roladka duszona z marchwią, szynką, ogórkiem 80 g + ziemniaki pieczone 100 g + sałatka z kapusty czerwonej 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XX: Pierogi z truskawkami 200g + jogurt owocowy 80 ml + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XXI: Filet z drobiu duszony 70 g + sos własny 80 g + ryż 100 g+ surówka z selera 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XXII: Gulasz wieprzowy 100g + kasza 100g + ogórek kiszony 100 g + kompot 150ml + porcja owocu
ZESTAW XXIII: Kluski na parze z owocami 200 g + jogurt owocowy 80 ml + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XXIV: Krokiet z mięsem 200 g + sałatka z białej kapusty, marchewki i jabłka 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XXV: Kotlet mielony rybny 70 g + ziemniaki 100 g+ surówka z kapusty kiszonej 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XXVI: Spagetti boloneze z serem żółtym 200 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XXVII: Potrawka warzywno-drobiowa 100 g + ryż 100 g + kasza 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XXVIII: Chikeny z drobiu 70g + ziemniaki 100 g + sałatka z ogórka kiszonego 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XXIX: Pulpety z łopatki 70 g + sos pomidorowy 80 g + ziemniaki 100 g +surówka z włoskiej kapusty + kompot 150 ml + porcja owocu
ZESTAW XXX: Kotlet mielony rybny 70g + ziemniaki 100 g + sałatka z buraków 100 g + kompot 150 ml + porcja owocu
Zobowiązuje się Wykonawcę do dostarczania porcji różnorodnych owoców tzn. jednego dnia są to np. jabłka, drugiego dnia gruszki, mandarynki lub inne owoce sezonowe. Porcja nie może być mniejsza niż 100 g owocu.
Wykaz zestawów zup dla stołówki szkolnej:
Zestaw 1:
Rosół z makaronem - 350 ml
Zupa jarzynowa z ziemniakami – 350 ml
Zupa pomidorowa z grubym makaronem – 350 ml
Barszcz czerwony z ziemniakami – 350 ml
Żurek z ziemniakami i jajkiem - 350 ml
Zestaw 2:
Zupa jarzynowa – 350 ml
Zupa brokułowa z grzankami – 350 ml
Krupnik z warzywami – 350 ml
Rosół z makaronem – 350 ml
Zupa koperkowa z ryżem – 350 ml
Zestaw 3:
Kapuśniak z kiszonej i słodkiej kapusty z ziemniakami – 350 ml
Barszcz biały z ziemniakami i jajkiem – 350 ml
Rosół z ryżem – 350 ml
Zupa z grochu omielanego z grzankami – 350 ml
Zupa ogórkowa z ryżem – 350 ml
Zestaw 4:
Zupa kalafiorowa z ziemniakami – 350 ml
Rosół z lanym ciastem – 350 ml
Zupa gulaszowa z ziemniakami – 350 ml
Zupa pomidorowa z makaronem – 350 ml
Krupnik z warzywami – 350 ml
Wykaz zestawów w ramach drugiego dania obiadowego wraz z kompotem dla stołówki szkolnej
ZESTAW I: Gołąbki w sosie pomidorowym 400g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW II: Filet z kurczaka w płatkach 100 g + ziemniaki 190 g + mizeria 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW III: Kluski z mięsem z sosem pieczeniowym 300 g + sałatka szwedzka 150g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW IV: Schab duszony 100 g + kluski śląskie 190 g + kapusta czerwona 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW V: Makaron z serem i polewą truskawkową 400 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW VI : Filet z kurczaka duszony 100 g + ziemniaki 190 g + warzywa na parze 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW VII: Łopatka duszona w rękawie 100 g + ziemniaki 190 g + sałatka z pomidorów 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW VIII: Makaron peene z sosem Alla bolonez z i serem 400 g + kompot 200ml + porcja owocu
ZESTAW IX: Zraziki duszone z sosem 100 g + ziemniaki 190 g + ogórek kiszony 150g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW X: Filet z dorsza 100g + ziemniaki 190 g + surówka z kiszonej kapusty 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XI: Devolay 100 g + ziemniaki 190 g + sałatka wielowarzywna 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XII: Gotowane bioderko z kurczaka 100 g + ziemniaki 190 g + buraczki czerwone 150 g + kompot 200 ml + porcja owoców
ZESTAW XIII: Makaron z kawałkami kurczaka z serem i sosem 400 g + kompot 200ml + porcja owocu
ZESTAW XIV: Pulpety w sosie koperkowym 100 g + ziemniaki 190 g + marchewka z groszkiem 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XV : Pierogi z truskawkami polane masełkiem 400 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XVI: Filet z indyka duszony w sosie 100 g + ziemniaki 190 g + mizeria 150g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XVII : bitki wieprzowe 100 g + kasza jęczmienna 190 g + ogórek kiszony 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XVIII : kopytka z sosem pieczeniowym 300 g + sałatka z buraczków 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XIX : kotlet mielony 100 g + ziemniaki 190 g + sałatka z kapusty białej, marchewki 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XX : filet rybny na parze 100 g + ziemniaki 190 g + surówka z kiszonej kapusty 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTWA XXI: Kotlet schabowy 100 g + ziemniaki 190 g + kapusta biała zasmażana 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XXII: Łazanki z kapustą słodką i kiszoną z mięsem 400 g + kompot 200ml + porcja owocu
ZESTAW XXIII: Rolada z kurczaka na parze z sosem pieczeniowym 100 g + ziemniaki 190g + kapusta czerwona 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XXIV: Filet z kurczaka duszony 100 g + ziemniaki 190 g + surówka z pora 150 g + kompot 200 ml + porcja owocu
ZESTAW XXV: naleśniki z serem, dżemem 400g + kompot 200 ml + porcja owocu
Zobowiązuje się Wykonawcę do dostarczania porcji różnorodnych owoców tzn. jednego dnia są to np. jabłka, drugiego dnia gruszki, mandarynki lub inne owoce sezonowe. Porcja nie może być mniejsza niż 100 g owocu.
Wykonawca będzie dostarczał posiłki dla szkoły w poszczególnych dniach żywienia zgodnie z kolejnością zestawów zup oraz zestawów drugiego dania obiadowego oraz zestawów dla Przedszkola z pkt. I niniejszej SIWZ. W przypadku większej liczby dni żywienia w danym miesiącu wydawane będą kolejne zestawy obiadowe poczynając od pierwszego w wykazie. Raz w tygodniu (piątek) serwowana jest potrawa bezmięsna.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

05.12.2017 | 09:45


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Usługi gastronomiczne

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się