Usługi Cateringowe w ramach Szkoleń i działań informacyjno-edukacyjnych na Potrzeby Projektu ,,Program poprawy dostępności i efektywności leczenia pozaszpitalnego dla pacjentów obciążonych raną przewlekłą-podregion sosnowiecki w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Śląskiego na lata 2014-2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego

» Opis zapytania

1. Dostarczenie artykułów do przegotowania przerwy kawowej dla max 150 uczestników szkolenia tj.:
1) Kawa rozpuszczalna - 5 opakowań / 200 g
2) Herbata czarna - 2 opakowania / 100 sztuk w opakowaniu
3) Herbata owocowa - 10 opakowań / 20 sztuk w opakowaniu
4) Cukier - 5 kg
5) Ciastka drobne - 15 kg
6) Soki owocowe - 150 opakowań / 330 ml
7) Woda mineralna gazowana - 150 butelek / 500 ml
8) Naczyń jednorazowych do podawania ciastek - 30 szt.
9) Serwetki papierowe 3 warstwowe 33/33 cm - 10 opakowań/ 30 stuk w opakowaniu
Wykonawca dostarczy ww. produkty jednorazowo z pierwszym zamówieniem.
2. Przygotowanie i dostarczenie posiłków na 10 szkoleń po 15 osób ( poniżej podano wielkości porcji dla 1 osoby)
1) Zupa - 300 g
2) Danie mięsne - 150 g (z wykluczeniem kotletów mielonych) + 2 dodatki / w sumie 300 g dodatków
3) Kompot lub sok - 200 ml
4) Deser (ciastko tortowe) - 1 sztuka
5) Owoce sezonowe - 200 g

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

10.11.2017 | 09:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Usługi gastronomiczne

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się