Dostawa instalacja i uruchomienie (postawienie w stan gotowości) fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia pracowni gastronomicznej

» Opis zapytania

Przedmiotem zamówienia jest dostawa na adres Zamawiającego, instalacja i uruchomienie (postawienie w stan gotowości) fabrycznie nowego sprzętu i wyposażenia pracowni gastronomicznej na potrzeby Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Nr 1 im. Tadeusza Kościuszki w Krasnymstawie w związku z realizowanym projektem „Nowa Szkoła Zawodowa” współfinansowanym przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Lubelskiego na lata 2014-2020, Oś Priorytetowa 12 – Edukacja, kwalifikacje i kompetencje, Działanie 12.4 Kształcenie zawodowe.
Przedmiot zamówienia obejmuje:
1) zestaw sztućców
2) zestaw garnków
3) zestaw noży kuchennych
4) drobny sprzęt produkcyjny: komplet desek
5) kuchenka indukcyjna
6) pakowarka próżniowa
7) naświetlacz do jaj
8) tace kelnerskie
9) wagi pomiarowe
10) miarki, dzbanek
11) naczynia kuchenne: miski i półmiski kuchenne ze stali nierdzewnej
12) drobny sprzęt kuchenny: tasak; siekacz do mięsa
13) owoskop
14) drobny sprzęt produkcyjny: zestaw tarek do rozdrabniania warzyw i owoców
15) blender
16) drobny sprzęt kuchenny -tłuczek
17) wyposażenie pracowni gastronomicznej-patelnia
18) drobny sprzęt kuchenny -cedzak/durszlak
19) robot kuchenny wieloczynnościowy
20) sous vide - urządzenie do gotowania w niskich temperaturach
21) brytfanna emaliowana
22) zastawa stołowa
23) sokowirówka
24) wózek kelnerski
25) mikser
26) bielizna stołowa
27) kostkarka do lodu
28) podgrzewacze do potraw i talerzy GN1/1
29) pojemnik GN1/1
30) kuchenka mikrofalowa
31) dozowniki i miarki do napojów
32) dystrybutor napojów zimnych
33) elementy dekoracji stołów
34) czajnik bezprzewodowy
35) ceramika żaroodporna: naczynie do zapiekania ceramiczne
36) ceramika żaroodporna: kokilki do zapiekania
37) szkło szerokiego zastosowania: salaterki
38) rozwiązania zapewniające systematyczność utrzymania w czystości bielizny stołowej: pralko-suszarka
39) rozwiązania zapewniające systematyczność utrzymania w czystości bielizny stołowej: stacja do prasowania
40) chłodziarko-zamrażarka
41) zestaw do carvingu -wyposażenie nauczyciela
42) zestaw do carvingu
43) garnek do gotowania ryżu
44) maty bambusowe, pałeczki
45) komplet do spożywania sushi

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

25.08.2017 | 00:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Akcesoria kuchenne

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się