Świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych w ramach projektu pn. „Otwarta Integracja” współfinansowanego z Programu Krajowego Funduszu Azylu, Migracji i Integracji nr projektu 85/2-2015/FAMI z podziałem na części
» Opis zapytania
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług restauracyjnych i cateringowych w ramach projektu pn. „Otwarta Integracja” współfinansowanego z Programu Krajowego Funduszu Azylu, Migracji i Integracji nr projektu 85/2-2015/FAMI z podziałem na części:
1) Część 1 – Świadczenie usług restauracyjnych w dniu 02.07.2017 roku w Kazimierzu Dolnym w ramach projektu pn. „Otwarta Integracja” współfinansowanego z Programu Krajowego Funduszu Azylu, Migracji i Integracji nr projektu 85/2-2015/FAMI – szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1 a do Regulaminu stanowiącym formularz „Opis przedmiotu zamówienia”;
2) Część 2 – Świadczenie usług restauracyjnych w dniu 01.07.2017 roku w Lublinie w ramach projektu pn. „Otwarta Integracja” współfinansowanego z Programu Krajowego Funduszu Azylu, Migracji i Integracji nr projektu 85/2-2015/FAMI – szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1 b do Regulaminu stanowiącym formularz „Opis przedmiotu zamówienia”;
3) Część 3 – Świadczenie usług cateringowych w dniu 01.07.2017 roku oraz w dniach 03-07.07.2017 roku w Lublinie w ramach projektu pn. „Otwarta Integracja” współfinansowanego z Programu Krajowego Funduszu Azylu, Migracji i Integracji nr projektu 85/2-2015/FAMI – szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w Załączniku nr 1 c do Regulaminu stanowiącym formularz „Opis przedmiotu zamówienia”.
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
07.07.2017 | 00:00
» Lokalizacja
Al. Racławickie 14
Lublin 20950
Województwo: lubelskie
Polska
» Kategoria asortymentowa
- Usługi gastronomiczne
» Dane nabywcy
Katolicki Uniwersytet Lubelski Jana Pawła II
Al. Racławickie 14
Lublin 20950
Województwo: lubelskie
Polska
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Gastronomia, catering, hotelarstwo z ostatnich 10 dni.