Zapewnienie noclegu i wyżywienia dla uczestników XXVIII Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania

» Opis zapytania

1.Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie noclegu i wyżywienia (śniadanie, obiad, kolacja) dla uczestników XXVIII Międzynarodowego Festiwalu Folklorystycznego Bukowińskie Spotkania – Jastrowie, Piła w terminie od dnia 20.06.2016 do 26.06.2017
2.Przewidywana maksymalna ilość uczestników Festiwalu zgodnie z załącznikiem nr 5 do SIWZ – Formularz zapotrzebowania.
3.Wyżywienie:
20.06.2017 Kolacja - 250 osób
21.06.2017 Śniadanie - 250 osób
Obiad - 250 osób
Kolacja - 470 osób
22.06.2017 Śniadanie - 470 osób
Obiad - 470 osób
Kolacja - 470 osób
23.06.2017 Śniadanie - 470 osób
Obiad - 470 osób
Kolacja - 470 osób
24.06.2017 Śniadanie - 470 osób
Obiad - 470 osób
Kolacja - 470 osób
25.06.2017 Śniadanie - 470 osób
Obiad - 470 osób
Kolacja - 470 osób
26.06.2017 Śniadanie - 250 osób

4.Zakwaterowanie:
20/21.06.2017 - 250 osób
21/22.06.2017 - 470 osób
22/23.06.2017 - 470 osób
23/24.06.2017 - 470 osób
24/25.06.2017 - 470 osób
25/26.06.2017 - 250 osób

5.Zakwaterowanie i wyżywienie uczestników Festiwalu powinno znajdować się w odległości maksymalnie do 30 km od Jastrowia. Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie w ośrodku, pensjonacie, motelu, hotelu minimum 100 osób jednocześnie.
6.Wykonawca zobowiązany jest do posiadania placówki w której świadczona będzie usługa. Obiekt musi posiadać jadalnię lub może ona znajdować się w innym budynku na tej samej posesji. Sala jadalna powinna być wyposażona w odpowiednią ilość miejsc siedzących, aby można było wydać
i umożliwić konsumpcję poszczególnych posiłków przez wszystkich zakwaterowanych uczestników w krótkim okresie czasu.
7.Zamawiający dopuszcza zakwaterowanie uczestników w pokojach maksymalnie 6 osobowych, z jednym oknem, wyposażonych w pojedyncze lub piętrowe łóżka z czystą pościelą- poduszka, kołdra, poszwa i poszewka.
8.Wykonawca zapewni dostęp do łazienek z pełnym węzłem sanitarnym z ciepłą i zimną wodą. Pomieszczenia sanitarne powinny być wyposażone w urządzenia natryskowe, miskę ustępową, umywalkę, mydło i papier toaletowy. Obiekt musi spełniać wymogi prawa związane z higieną, sanitarne i p.poż.
9.Wykonawca zapewni wyżywienie w postaci trzech posiłków dziennie:
a)Śniadanie – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, napój ciepły lub zimny,
b)Obiad – w formie porcji – zupa, drugie danie, dodatki, napój ciepły lub zimny,
c)Kolacja – w formie porcji – zimny lub ciepły posiłek, dodatki, napój ciepły lub zimny.
Posiłki powinny być różnorodne i wydawane w takich godzinach, by nie kolidowały z programem występów dla danego zespołu.
10.Zamawiający zastrzega sobie możliwość zamiany danego posiłku w formę tzw. suchego prowiantu. Zamawiający zgłosi ten fakt Wykonawcy najpóźniej do godziny 16 dnia poprzedzającego.
11.Zamawiający zapłaci Wykonawcy za nocleg i wyżywienie w przeliczeniu na ilość osób faktycznie zakwaterowanych.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

09.05.2017 | 10:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Usługi hotelarskie

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się