Świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze w roku 2017

» Opis zapytania

1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych na potrzeby Departamentu Programów Rozwoju Obszarów Wiejskich Urzędu Marszałkowskiego Województwa Lubuskiego w Zielonej Górze
w roku 2017.
2. W ramach realizowanych usług cateringowych Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia:
- wyposażenia niezbędnego do obsługi cateringowej (tzn. obrusy materiałowe - nie noszące znamion użytkowania, serwetki, stoły, stoły barowe wysokie - min. 10 stołów)
- serwisu do kawy i herbaty ceramiczny lub porcelanowy, sztućce platerowe, talerzyki do ciasta,
- szklanki do zimnych napoi;
- ilości filiżanek na kawę/ herbatę oraz talerzyków co najmniej o 50% większej niż ilość osób dla których zostanie przygotowany catering,
- obsługi cateringu (niezbędny personel co najmniej jeden kelner/kelnerka na każde 50 osób) + jedna osoba do obsługi ekspresu do kawy
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik Nr 1 do SIWZ.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

24.03.2017 | 11:00


» Lokalizacja

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Kategoria asortymentowa

  • Usługi cateringowe

» Dane nabywcy

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się

» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się