Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji w Szczecinie oraz Oddział ZUS w Szczecinie. Numer postępowania: 271.TPBN.US.13.ZAP.2024.
» Opis zapytania
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług:
1) Cateringu polegającego na: przygotowaniu posiłków, logistyce, dostawach oraz obsługi posiłków: śniadań, obiadów, kolacji, serwisów kawowych (poczęstunków) - dla uczestników szkoleń, warsztatów (w tym dla uczestników szkoleń współfinansowanych z Europejskich Funduszy Strukturalnych)
2) Posiłków okolicznościowych realizowanych na zlecenie Zamawiającego – dla seminariów, narad, spotkań roboczych, konferencji, oraz innych zdarzeń, organizowanych na zlecenie Wydziału Rozwoju Kompetencji Oddziału ZUS w Szczecinie.
- w obiektach:
a) budynku Oddziału ZUS przy ul. J. Matejki 22 (główne miejsce świadczenia usług),
oraz sporadycznie, na zlecenie Zamawiającego w lokalizacjach:
b) budynku Oddziału ZUS przy ul. A. Citroena 2,
c) w innych lokalizacjach wskazanych przez Zamawiającego na terenie Szczecina.
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w projektowanych postanowieniach umowy, będących załącznikiem do SWZ.
Tryb przetargu: Podstawowy art. 275 pkt 1
Złóż ofertę
» Termin składania ofert
29.11.2024 | 10:00
» Lokalizacja
Oddział ZUs w Szczecinie przy ul. Matejki 22
» Kategoria asortymentowa
- Usługi gastronomiczne
» Dane nabywcy
ZAKŁAD UBEZPIECZEŃ SPOŁECZNYCH
» Dane kontaktowe
Dostępne po zalogowaniu
Zaloguj sięBądź na bieżąco z zapytaniami ze swojej branży
Zapytania ofertowe z kategorii Gastronomia, catering, hotelarstwo z ostatnich 10 dni.