Powrót

Usługa gastronomiczna oraz wynajem sali konferencyjnej dla uczestników konferencji szkoleniowej w ramach projektu GOSPOSTRATEG „Strategia wykorzystania owadów jako alternatywnych źródeł białka dla pasz zwierzęcych i perspektyw przyszłej produkcji w Polsce" – postępowanie powtórzone.

» Opis zapytania

Opis przedmiotu zamówienia:
1. Wynajem sali konferencyjnej:
 sala wyposażona w rzutnik, ekran, nagłośnienie, mikrofon, pilot do prezentacji, flipchart, dostęp do internetu
 sala na 150 osób
 udostępnienie sali przez dwa dni: 02.09.2021 r. i 03.09.2021 r. (opłata za dzień)
 dostęp do bezpłatnych miejsc parkingowych na terenie obiektu dla min. 40 samochodów osobowych
 możliwości rezerwacji pokoi hotelowych ze śniadaniami dla min. 100 uczestników konferencji w tym samym obiekcie (opłatę za pokoje ponosić będą uczestnicy konferencji szkoleniowej).
 ze względów epidemiologicznych i możliwość szerzenia Covid-19 wymaga się organizacji części gastronomicznej oraz sal wykładowych i możliwości rezerwacji pokoi hotelowych w tym samym obiekcie
2. Usługa gastronomiczna:
 02.09.2021 r. godz. 9.00 – 18.00 przerwa kawowa całodniowa: kawa, herbata min. 3 rodzaje, napoje zimne (woda gaz. i niegazowana, soki owocowe), cytryna, mleko, cukier, kruche ciastka.
 02.09.2021 r. godz. 13.00 – 15.00 obiad, w formie bufetu składającego się dwóch zup do wyboru, dwóch dań głównych do wyboru oraz deseru i napoi (woda gazowana i niegazowana, soki owocowe). Przykładowe menu: zupa do wyboru minestrone/krem z białych warzyw; danie główne: do wyboru podudzie z kurczaka w ziołowej panierce/medaliony z polędwiczki wieprzowej w sosie myśliwskim + dodatki kaszotto z zielonymi warzywami/kluski śląskie/ziemniaki pieczone z czosnkiem i rozmarynem/zasmażana czerwona kapusta/surówki.
 02.09.2021 r. godz. 18.30 – 22.00 kolacja w formie bufetowej/serwowanej składająca się z zupy, dwóch dań głównych do wyboru, dwóch deserów do wyboru oraz zimnych przekąsek i napoi bezalkoholowych (woda gazowana i niegazowana, soki owocowe). Przykładowe menu: zupa krem, danie główne do wyboru: mięsne lub ryba do wyboru + dodatki: ziemniaki opiekane z ziołami/ryż z warzywami/opiekane warzywa korzenne/zestaw surówek. Zimne przekąski: mozzarella z rukolą i pomidorkami koktajlowymi/sałatka amerykańska z sałatą lodową, grillowanym kurczakiem, ananasem, pomidorami, cebulą/ śledź w sosie musztardowym/ deska mięs pieczonych/pierś z kurczaka w pikantnej marynacie z mango na różnych rodzajach sałat i świeżymi warzywami. Dwa desery do wyboru: np. panna cotta z musem truskawkowym/krem z ciemnej czekolady z orzechami laskowymi.
 03.09.2021 r. godz. 10.00 – 11.00 przerwa kawowa jednorazowa: kawa, herbata min. 3 rodzaje, napoje zimne (woda gaz. i niegazowana, soki owocowe), cytryna, mleko, cukier, kruche ciastka.
 03.09.2021 r. godz. 12.30 – 14.00 obiad, w formie bufetu składającego się dwóch zup do wyboru, dwóch dań głównych do wyboru oraz deseru i napoi (woda gazowana i niegazowana, soki owocowe). Przykładowe menu: zupa do wyboru: krem z pieczonych pomidorów z prażonym słonecznikiem/zupa pieczarkowa; drugie danie do wyboru: kurczak w paprykowym trio/dorsz w sosie cytrynowym + dodatki ziemniaki pieczone z rozmarynem/kasza pęczak/warzywa gotowane/surówki.

Termin wykonania zamówienia – 02-03.09.2021 r.
Liczba uczestników: maksymalnie 150 osób (Na etapie przygotowania niniejszego postępowania, Zamawiający nie ma możliwości przedstawienie ostatecznej ilości osób biorących udział w spotkaniu. Ostateczna liczba osób, która będzie uwzględniona w fakturze za usługę będzie potwierdzona do 25.08.2021r.

Złóż ofertę


» Termin składania ofert

27.07.2021 | 10:00


» Lokalizacja

24-100 Puławy


» Kategoria asortymentowa

  • Usługi gastronomiczne

» Dane nabywcy

Państwowy Instytut Weterynaryjny - Państwowy Instytut Badawczy
Al. Partyzantów 57
24-100 Puławy
telefon: Brak
fax: Brak
email: Brak
nip: Brak
regon: Brak


» Dane kontaktowe

Dostępne po zalogowaniu

Zaloguj się