Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach
» Notice description
1.Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usługi cateringowej dla uczestników wydarzeń organizowanych w ramach Europejskiego Miasta Nauki 2024 oraz innych wydarzeń o charakterze naukowym odbywających się na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach oraz w innych lokalizacjach na obszarze Katowic.
2.Przez świadczenie sukcesywnych usług cateringowych zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania do miejsca wydania i podawania gotowych posiłków i napojów z wykorzystaniem przez wykonawcę własnych urządzeń, sprzętu, naczyń, produktów w czasie wydarzeń odbywających się w ramach Europejskiego Miasta Nauki 2024 oraz konferencji naukowych i innych wydarzeń o charakterze naukowym organizowanych na terenie obiektów Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach oraz w innych lokalizacjach na obszarze Katowic w terminach i ilościach wskazanych przez zamawiającego.
3. Świadczenie usług cateringowych w ramach organizowanych przez zamawiającego wydarzeń będzie odbywało się sukcesywnie, w oparciu o odrębne zlecenia zamawiającego przesłane w formie elektronicznej.
4. Każde zlecenie będzie obejmować usługi cateringowe dla minimum 15 osób i maksymalnie 200 osób, w zależności od charakteru wydarzenia, którego dotyczy usługa cateringowa, co będzie każdorazowo określał zamawiający.
5. Zamawiający dopuszcza organizację nie więcej niż 2 spotkań połączonych ze świadczeniem usług cateringowych tego samego dnia.
6.Zamawiający udostępni pomieszczenia, w których będą odbywać się wydarzenia w terminie uzgodnionym z wykonawcą, jednak minimalnie 2 godziny przed rozpoczęciem wydarzenia. Zamawiający zapewni również dostęp do mediów tj. do prądu i wody.
7. W sytuacji zgłoszenia zapotrzebowania przez zamawiającego, wykonawca zapewnia stoły bufetowe pokryte czarnym materiałem typu stretch (nakładki elastyczne), stoliki koktajlowe w czarnych pokrowcach typu klepsydra (każdy stolik koktajlowy na nie więcej niż 6 osób), krzesła oraz stoły (stabilne, dostosowane swoim wyglądem i rozmiarem do rodzaju wydarzenia). Stoły, przy których mają być spożywane posiłki, muszą być nakryte jednobarwnymi, estetycznymi
i wyprasowanymi obrusami materiałowymi. Obrusy powinny pokrywać całą powierzchnię stołów. Wykonawca nie może używać obrusów jednorazowych i cerat.
8. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz opis sposobu wykonania zamówienia oraz obowiązki wykonawcy określają:
8.1. Projektowane postanowienia umowy zwane dalej ,,PPU’’ stanowiące Formularz nr 4 do SWZ.
8.2. Opis przedmiotu zamówienia zwany dalej: ,,OPZ’’ stanowiący Formularz nr 5 do SWZ.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
27.09.2024 | 09:00
» Location
40-287 Katowice
» Category assortment
- Catering services
» Buyer data
Biuro Zamówień Publicznych
ul. 1 Maja 50
40-287 Katowice
telefon: null
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.