„Dożywianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega”
» Notice description
Przygotowywanie i wydawanie gorących dwudaniowych posiłków składających się z:
- zagęszczonej zupy o pojemności nie mniejszej niż 450 ml,
- drugiego dania o gramaturze nie mniejszej niż 450 g, w tym 250 g ziemniaki (kasza, ryż lub makaron zamiennie), 100 g mięsa lub ryby (sztuka mięsa: kotlet schabowy, filet, zrazy, kotlet mielony, gulasz, gołąbki), 100 g surówka lub warzywa gotowane lub dania jarskie z omastą o gramaturze 400 g (pierogi, łazanki, kopytka, naleśniki, krokiety x 2 sztuki),
- kompot 200 ml.
W przypadku przygotowania drugiego dania, do którego nie podaje się w sposób zwyczajowo przyjęty surówki Wykonawca podaje owoc - gramatura nie mniej niż 100 gram.
Minimalna wartość kaloryczna każdego posiłku wynosić będzie nie mniej niż 900 kcal.
Dania mięsne muszą być wydawane przynajmniej 3 razy w tygodniu. Dania jarskie mogą być wydawane maksymalnie 2 razy w tygodniu. Zamawiający nie dopuszcza, aby w ciągu dwóch tygodni wystąpiła powtarzalność tego samego zestawu obiadowego. Wykonawca musi wywieszać w widocznym miejscu realizacji usługi jadłospis na 14 dni.
Make an offer
» Time limit for receipt of tenders
10.12.2020 | 10:00
» Location
ul. Kopernika 3
Tarnobrzeg 39-400
Województwo: podkarpackie
Polska
» Category assortment
- Food services
» Buyer data
Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie
ul. Kopernika 3
Tarnobrzeg 39-400
Województwo: podkarpackie
Polska
» Contact details
Available after sign in
Sign inStay up to date with the news from the market
Requests from Hotels and catering services category published on OnePlace in last 10 days.