„Dożywianie mieszkańców na terenie miasta Tarnobrzega”

» Notice description

Przygotowywanie i wydawanie gorących dwudaniowych posiłków składających się z:
- zagęszczonej zupy o pojemności nie mniejszej niż 450 ml,
- drugiego dania o gramaturze nie mniejszej niż 450 g, w tym 250 g ziemniaki (kasza, ryż lub makaron zamiennie), 100 g mięsa lub ryby (sztuka mięsa: kotlet schabowy, filet, zrazy, kotlet mielony, gulasz, gołąbki), 100 g surówka lub warzywa gotowane lub dania jarskie z omastą o gramaturze 400 g (pierogi, łazanki, kopytka, naleśniki, krokiety x 2 sztuki),
- kompot 200 ml.
W przypadku przygotowania drugiego dania, do którego nie podaje się w sposób zwyczajowo przyjęty surówki Wykonawca podaje owoc - gramatura nie mniej niż 100 gram.
Minimalna wartość kaloryczna każdego posiłku wynosić będzie nie mniej niż 900 kcal.

Dania mięsne muszą być wydawane przynajmniej 3 razy w tygodniu. Dania jarskie mogą być wydawane maksymalnie 2 razy w tygodniu. Zamawiający nie dopuszcza, aby w ciągu dwóch tygodni wystąpiła powtarzalność tego samego zestawu obiadowego. Wykonawca musi wywieszać w widocznym miejscu realizacji usługi jadłospis na 14 dni.

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

10.12.2020 | 10:00


» Location

ul. Kopernika 3
Tarnobrzeg 39-400
Województwo: podkarpackie
Polska


» Category assortment

  • Food services

» Buyer data

Miejski Ośrodek Pomocy Rodzinie
ul. Kopernika 3
Tarnobrzeg 39-400
Województwo: podkarpackie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in