Serwatka suszona

» Notice description

Preparat serwatki suszonej przeznaczony dla trzody chlewnej w ilości 8 ton o
następujących parametrach technicznych i jakościowych:
1. Zawartość w 1 kg
- laktoza min.80%
- białko ogólne min 3,0%
- energia metaboliczna min.14 MJ
2. Czystość mikrobiologiczna
- bakterie coli (CFU/g) nieobecne
- salmonella (CFU/25g) nieobecne
- Enterobacteriaceae (CFU/g) nieobecne
- grzyby i pleśnie (CFU/g) nieobecne
- ogólna liczba drobnoustrojów (CFU/g) < 1 000
3. Okres przydatności do produkcji pasz – 24 miesiące od daty produkcji
4. Parametry techniczne
- postać mikrokapsułek o bardzo dobrej przesypowości
- produkt w postaci „laktozy bezwodnej”, niehigroskopijny
- brak środków fluidyzujących polepszających przesypowość

Zamawiający jest podatnikiem podatku rolnego i zamawiany produkt wykorzysta na potrzeby
własne.




Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

14.12.2020 | 12:00


» Location

ul. Mielżyńskich 14
Pawłowice 64-122
Województwo: wielkopolskie
Polska


» Category assortment

  • Animal feed

» Buyer data

Instytut Zootechniki Państwowy Instytut Badawczy 31-047 Kraków, ul. Sarego 2 Zakład Doświadczalny Pawłowice
ul. Mielżyńskich 14
Pawłowice 64-122
Województwo: wielkopolskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in