Dostawa mięsa i wędlin

» Notice description

1 Baleron wysokogatunkowy (mający w składzie minimum 90% surowego karczku) 25 kg
2 Blok mięsny drobiowy. Produkt drobno rozdrobniony, parzony (mięso z kurczaka minimum 73%) 20 kg
3 Boczek pieczony, podpiekany (boczek wieprzowy minimum 79%) 10 kg
4 Boczek wędzony parzony (boczek wieprzowy minimum 85% ) 170 kg
5 Boczek surowy bez żeberek 100 kg
6 Boczek-rolada wysokogatunkowa (mająca w składzie minimum 85% boczku wieprzowego) 15 kg
7 Ćwiartka z kurczaka 600 kg
8 Filet z kurczaka surowy (vacum) 260 kg
9 Filet z indyka surowy (vacum) 40 kg
10 Filet drobiowy, parzony (grubo rozdrobniony, mający w składzie minimum 66% mięsa z fileta drobiowego surowego) 40 kg
11 Filet z indyka wędzony (mająca w składzie minimum 70% surowego fileta z indyka ) 40 kg
12 Flak wołowy krojony gotowany (hermetycznie zamknięty w opakowaniach od 1k wzwyż) 130 kg
13 Galareta z mięsem wieprzowym (minimum 50% mięsa) 20 kg
14 Galareta z mięsem drobiowym (minimum 50% mięsa) 20 kg
15 Golonka prasowana, parzona, w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa wieprzowego) 30 kg
16 Golonka wieprzowa surowa z/k tylnia 45 kg
17 Indyk w galarecie 80 kg
18 Kurczak w galarecie 80 kg
19 Kabanos wieprzowo-drobiowy o średnicy 1cm i małym stopniu wysuszenia (mający w skłądzie na 100g gotowego produktu minimum 60g mięsa wieprzowego i 50g mięsa drobiowego) 90 kg
20 Karczek wieprzowy b/k (vacum) 230 kg
21 Kaszanka pieczona (mająca w składzie minimum 50% mięsa wieprzowego, w tym tłuszcz wieprzowy co najmniej 14%, kasza jęczmienna 12%, cebula smażona oraz przyprawy ) 105 kg
22 Kiełbasa biała surowa wysokogatunkowa (90% mięsa) 150 kg
23 Kiełbasa śląska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg
24 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 150 kg
25 Kiełbasa krakowska parzona (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 100 kg
26 Kiełbasa podwawelska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg
27 Kiełbasa toruńska, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 80% mięsa) 70 kg
28 Kiełbasa palcówka wędzona (mająca w składzie minimum 87% mięsa) 30 kg
29 Kiełbasa parówkowa, drobno rozdrobniona, wędzona (mająca w składzie minimum 35% mięsa wieprzowego) 120 kg
30 Kiełbasa piwna, średnio rozdrobniona, wieprzowa, wędzona (mająca w składzie minimum 64% mięsa wieprzowego) 20 kg
31 Kiełbasa szynkowa drobiowo-wieprzowa, grubo rozdrobniona, parzona (mająca w składzie minimum 53% mięsa) 50 kg
32 Kiełbasa żywiecka wieprzowa, średnio rozdrobniona, podsuszana, podwędzana (100g gotowego wyrobu wyprodukowane ze 125g mięsa wieprzowego) 80 kg
33 Kiełbasa cienka drobiowa, średnio rozdrobniona (mająca w składzie minimum 93% mięsa z piersi kurczaka) 90 kg
34 Kiszka ziemniaczana, wyrób garmażeryjny (mająca w składzie 75% ziemniaków, tłuszcz wieprzowy, mąkę pszenną, cebulę, sól i przyprawy) 65 kg
35 Konserwa mięsna 300g (mająca w składzie minimum 85% mięsa) 500 szt
36 Kości karkowe 160 kg
37 Kości schabowe 150 kg
38 Kurczak cały świeży 150 kg
39 Kurczak gotowany, grubo rozdrobniony (mający w składzie minimum 87% mięsa z piersi kurczaka) 40 kg
40 Łopatka wieprzowa b/k (vacum) 500 kg
41 Mortadela z warzywami, pieczarkami, serem 50 kg
42 Mielonka wieprzowa w bloku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 80 kg
43 Mięso drobne indycze (vacum) 30 kg
44 Nogi wieprzowe 130 kg
45 Ogonówka wędzona, wieprzowa (mająca w składzie minimum 80% mięsa wieprzowego) 60 kg
46 Ozory wieprzowe 60 kg
47 Parówki cienkie z dodatkiem cielęciny; produkt homogenizowany, wieprzowo-drobiowo-cielęcy (mający w składzie minimum 66% mięsa wieprzowego, mięso z kurczaka 4%, cielęcina 4%) 50 kg
48 Parówki z szynki (mająca w składzie minimum 90% szynki wieprzowej) 100 kg
49 Pasztet z indykiem, z dodatkiem wieprzowiny, pieczony (mający w składzie minimum 48% mięsa z indyka, mięso wieprzowe 4%, tłuszcz wieprzowy 12%) 140 kg
50 Pasztet drobiowy z dodatkiem wieprzowiny (mający w składzie minimum 52% mięsa z kurczaka, mięso wieprzowe 7%) 140 kg
51 Pasztetowa w osłonce foliowej (mająca w składzie minimum 45% mięsa) 70 kg
52 Pasztetowa we flaku (mająca w składzie minimum 60% mięsa) 80 kg
53 Pasztet drobiowy, drobiowo-wieprzowy w konserwie, w słoiku (300g) 400 szt
54 Podgardle surowe bez skóry 70 kg
55 Podudzie z kurczaka surowe 260 kg
56 Podudzie wędzone z kurczaka (vacum) 330 kg
57 Porcje rosołowe 930 kg
58 Polędwica sopocka wieprzowa (mająca w składzie minimum 64% mięsa) 70 kg
59 Polędwica drobiowa (mająca w składzie minimum 43% mięsa) 60 kg
60 Pieczeń rzymska wieprzowa, pieczona (mająca w składzie minimum 62% mięsa wieprzowego)) 50 kg
61 Rolada z kurczaka (mająca w składzie minimum 40% mięsa) 100 kg
62 Salami, kiełbasa drobno rozdrobniona, suszona (do wyprodukowania 100g gotowego wyrobu zużyto minimum 54g mięsa wieprzowego i 14g mięsa wołowego) 60 kg
63 Salceson wieprzowo-drobiowy, parzony (mięso z głów wieprzowych minimu 58%, mięso drobiowe mechanicznie oddzielone minimum 10%) 100 kg
64 Schab pieczony, produkt wysokodajny, wieprzowy (mająca w składzie minimum 65% surowego schabu) 100 kg
65 Schab w przyprawach; produkt wędzony, parzony (mający w składzie minimum 60% surowego schabu) 70 kg
66 Schab wp surowy b/k (vacum) 250 kg
67 Schab wędzony wysokogatunkowy (mająca w składzie minimum 90% mięsa) 100 kg
68 Serdelki wieprzowe 150 kg
69 Słonina surowa bez skóry 60 kg
70 Szynka wieprzowa wędzona,parzona, pieczona (mająca w składzie minimum 99% mięsa) 90 kg
71 Szynka wieprzowa gotowana, wysokodajna (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 90 kg
72 Szynka wieprzowa tradycyjna, wędzona, wysokodajna (mająca w składzie minimum 97% mięsa) 70 kg
73 Szynka drobiowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 40 kg
74 Szynka wieprzowa konserwowa, produkt blokowy, grubo rozdrobniony (mająca w składzie minimum 65% mięsa) 50 kg
75 Szynka wp surowa b/k (vacum) 320 kg
76 Udziec z indyka surowy z/k i skórą (vacum) 50 kg
77 Udziec z kurczaka surowy 80 kg
78 Udziec wołowy b/k (vacum) 110 kg
79 Wątróbka drobiowa 105 kg
80 Żołądki z indyka (vacum) 120 kg

Make an offer


» Time limit for receipt of tenders

30.10.2020 | 09:00


» Location

ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Category assortment

  • Forestry products
  • Hunting products
  • Fish and other fishing products
  • Forestry, hunting and fishing equipment
  • Fishing-related services
  • Forestry-related services
  • Hunting-related services
  • Crops
  • Plants
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding equipment
  • Agricultural, horticultural and livestock breeding services
  • Livestock

» Buyer data

Dom Pomocy Społecznej w Nowej Wsi Ełckiej
ul. Lipowa 1
Nowa Wieś Ełcka 19-321
Województwo: warmińsko-mazurskie
Polska


» Contact details

Available after sign in

Sign in